Lifestyle

Deze 5 accessoires zijn onmisbaar voor je telefoon

Er is niemand met wie je zoveel tijd doorbrengt als met je telefoon. Hij zit in je tas, ligt naast je laptop, gaat mee naar bed en ook op het toilet is je elektronische vriend van de partij. Goede reden dus om goed voor je telefoon te zorgen en hem/haar zo nu en dan eens te verwennen. Toffe smartphonehoesjes hebben we waarschijnlijk allemaal wel in onze la liggen, maar er zijn nog veel meer accessoires om je telefoon mee op te leuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie houder voor naast je laptop of een draadloze lader naast je bed?

1.   Smartphonehoesjes

Let’s be honest: je geliefde telefoon heeft echt niet genoeg aan één hoesje! Je hebt gewoon meerdere hoesjes nodig voor verschillende omstandigheden. Bij Shop4hoesjes.nl hebben ze keuze uit verschillende modellen. Ga je bijvoorbeeld een dagje hiken dan wil je dat je dure smartphone goed beschermd is tegen vallen en regen. Je kunt dan kiezen voor een zogenaamde extreme case. Maar ga je lekker een terrasje pakken dan is een hoesje met een keycord een fijne oplossing. Zeker nu we kunnen betalen met bijvoorbeeld Apple pay en we dus niet meer al onze pasjes constant hoeven mee te nemen. Daarentegen zou je voor je shopdag kunnen kiezen voor een bookcase. Hierin passen ook je pasjes die niet in je telefoon zitten zoals je rijbewijs en je verzekeringspas. En dan willen we natuurlijk ook dat het hoesje lekker matcht met onze outfit van die dag. 

2.   Smartphone houder

Je smartphone verdient zoveel meer dan simpelweg naast je laptop op je bureau te worden gelegd. Een standaard staat niet alleen mooi maar is ook nog eens handig! Zo heb je tijdens een face-time gesprek je handen vrij om je laptop te gebruiken. Dat werkt toch een stuk professioneler dan tegen je klant te moeten zeggen dat je hem even neerlegt omdat je iets moet opzoeken op je computer. Ook verdient je telefoon een echte plek in de auto in plaats van op de passagiersstoel te worden gegooid. Zo’n houder voor in de auto is sowieso onmisbaar als je je telefoon ook gebruikt als navigatie of als je wilt bellen. 

3.   Draadloze oplader

Gaat jouw telefoon ook ‘s nachts mee naar de slaapkamer? Grote kans van wel! Ondanks dat het zeer is af te raden nemen we toch massaal onze mobiel mee als we naar bed gaan. Maar hoe rommelig is zo’n oplaadkabel naast je bed? Met een draadloze oplader heb je hier geen last meer van. De kabel van de oplader kan je wegwerken en als je ‘s avonds gaat slapen leg je je telefoon op de oplader. Et voilà: in de ochtend is je telefoon, net als jij, weer volledig opgeladen.

4.   PopSocket

Dit accessoire is denk ik nog niet bij iedereen bekend, maar is echt onmisbaar en superhandig als je veel selfies maakt of vlogt. Maar wat is een PopSocket? Het is een gadget die je achterop je telefoon of op je hoesje plakt. Hiermee creëer je heel simpel een handvat waarmee je je mobiel veel gemakkelijker en veiliger in één hand kunt vasthouden. Heb je hem niet meer nodig dan verwijder je je PopSocket gewoon weer. Je kunt de PopSocket op elke plek plakken waardoor deze ook dienst kan doen als standaard in zowel horizontale als verticale richting. Handig als je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken en je hebt geen standaard bij je. Tip: plakt je PopSocket niet meer goed? Spoel hem af onder de kraan.

5.   Oordopjes

Een inkoppertje, maar oordopjes mogen in dit lijstje niet ontbreken! Want waar zouden we zijn zonder oordopjes? We gebruiken ze overal en nergens. Je wilt toch niet in het OV zitten zonder oordopjes? Of in een drukke omgeving een telefoongesprek voeren zonder oordopjes? Oordopjes zijn heel persoonlijk, de een geeft de voorkeur aan draadloos oordopjes terwijl een ander deze alleen maar om de haverklap kwijt raakt. Ook de vorm en grootte van de in ears is een persoonlijke keuze. Als ze niet goed passen heb je kans dat ze uitvallen.

Must reads 👀