Films & Series

Yes! Onze favoriete jeugdserie iCarly krijgt een reboot met de oude acteurs in de hoofdrol

In 5,4,3,2,1… Stiekem missen wij onze favoriete Nickelodeon jeugdserie ontzettend en willen we maar al te graag nieuwe afleveringen van iCarly en die komen er ook aan. Het is eindelijk zover: iCarly komt weer op de buis en onze favoriete oude acteurs spelen weer in de hoofdrol. Wij vinden dat top nieuws!

Yes! Onze favoriete jeugdserie iCarly krijgt een reboot met de oude acteurs in de hoofdrol

In de iCarly reboot zullen we de hoofdrolspelers Miranda Cosgrove, Jerry Trainor en Nathan Kress wederom schitteren in de serie, die hen nu volgt als volwassenen. Ze zijn nu een stuk ouder. Over Jennette McCurdy hebben we helaas nog niks vernomen. Hopelijk wil zij ook meedoen.

Of en wanneer de vernieuwde iCarly in Nederland te zien is, is niet bekend. What?! Dit komt omdat het nog onduidelijk is of de streamingsdienst Paramount ook in Nederland te streamen is.

Even vergeten waar de jeugdserie over ging? No problem wij frissen je geheugen op. iCarly was een Amerikaanse televisieserie, die draait om de veertienjarige Carly Shay, gespeeld door Miranda Cosgrove, presentatrice en bedenker van de fictieve internetshow iCarly. Samen met haar beste vrienden Sam Puckett, Jennette McCurdy en Freddie Benson, Nathan Kress. Ze verzorgen elke week weer een nieuwe show waarin ze de raarste dingen mee hebben gemaakt. De serie begon in 2007 en stopte na zeven seizoenen in 2012.

via GIPHY

Bron: RTLboulevardBeeld: GettyImages