Celebs

Let’s get inked: dit zijn de 10 meest bizarre tattoos van celebs

 

Wij zijn dól op het kijken naar mooie tattoos. Dankzij Instagram is het heel easy om inspiratie op te doen bij jouw favoriete artiesten. Wij hebben de 10 mooiste tattoos van celebs voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

1. Dua Lipa

Deze babe heeft verschillende kleine tattoos. Ze liet de titel van haar nieuwe album, Future Nostalgia, op haar bovenarm tatoeëren. Op deze manier maakte ze vorig jaar op Instagram de naam van haar album bekend. 

View post on Instagram
 

 

 

2. Ashley Benson

Soms voel je zoveel liefde voor je favoriete snack, dat je het voor altijd op je lichaam wil dragen. Tenminste, misschien is dat wat Ashley dacht. Zij liet namelijk een tattoo zetten van de woorden Pommes Frites. En geef haar ongelijk, Franse frietjes zijn toch delicious?

View post on Instagram
 

 

 

3. Chrissy Teigen

Chrissy liet een cute tattoo zetten ter ere van haar ouders, man, en twee kids. Ze deed dit in vorm van een reeks getallen op haar voorarm. En waar deze getallen voor staan? Het zijn alle verjaardagen! How sweet.

View post on Instagram
 

 

 

4. Joe Jonas

Oh jee, van deze tattoo worden we stiekem een beetje sad. Joe liet deze tattoo namelijk zetten nadat de hond van zijn vrouw Sophie Turner en himself, overleed na een ongeluk. Hij deelde de foto op Instagram met de caption “R.I.P. my little Angel”. Sophie liet precies dezelfde tattoo zetten. Ahh!

View post on Instagram
 

 

5. Ariana Grande

Een jaar nadat de aanslag bij het concert van Ariana in Manchester plaatsvond, liet de zangeres deze tattoo van een bij zetten. De bij is het symbool voor de Britse stad. Een supermooi gebaar!

View post on Instagram
 

 

6. Bella Hadid

Bella liet onlangs twee nieuwe tattoos zetten. Op beide schouders één. Deze mooie subtiele tattoos staan voor “I love you” en “my love” in het Arabisch. Heel nice!

View post on Instagram
 

 

 

7.  Shawn Mendes

Deze tattoo van Shawn is gewoon té cute! Het is namelijk de naam van zijn zusje, Aliyah. We dachten dat het niet meer kon, maar met deze tattoo heeft Shawn onze harten wéér opnieuw veroverd. 

View post on Instagram
 

 

8. Vanessa Hudgens

Wow, deze angel tattoo van Vanessa is heel mooi gezet! Zie je de details? De actrice zegt in de caption er wel even bij dat de tattoo niet een afbeelding is van haarzelf. Al mogen we dat dan wel weer van haar zeggen 😉 

View post on Instagram
 

 

9. Demi Lovato

Deze stoere chick liet het woord “survivor” in haar nek zetten. Dit deed ze waarschijnlijk naar aanleiding van haar strijd tegen een eetstoornis. Go Demi!

View post on Instagram
 

 

10. Hailey Bieber

Deze tattoo op de rechterhand van Hailey is super fun! Ze heeft haar hand laten versieren met onder andere verschillende sterretjes en een roosje. En de B valt ons natuurlijk ook meteen op. Zou die staan voor Bieber? 😉

View post on Instagram
 

Krijg jij na het lezen zin om ook een tattoo te laten zetten, maar weet je nog niet waar? Doe dan deze quiz and you’ll know!

Bron: cosmopolitan.com, seventeen.comBeeld: Getty Images