News

Dit wil je: betaald krijgen voor ‘thuiswerken’ op Hawaii (en dit is het enige wat je ervoor hoeft te doen)

Thuiswerken, dat zijn we vooral heel erg zat aan het worden, lijkt het. En dat is logisch, want op een gegeven moment heb jij het wel gezien in je eigen slaapkamer. Maar wij beloven je dat je ook héél enthousiast kunt zijn om thuis te werken, als je de volgende vacature leest. Je kunt nu namelijk betaald krijgen voor ‘thuiswerken’ in Hawaii. Where can i sign?

Ja, je leest het goed. Verplaats je thuis voor heel even naar Hawaii, en thuiswerken wordt direct een stuk aantrekkelijker. Door de coronapandemie is thuiswerken de norm geworden. Niet alleen in Nederland, maar ook op heel veel andere plekken in de wereld. Zoals op Hawaii, bijvoorbeeld. De staat loopt veel inkomsten mis, omdat het normaal veel geld kan verdienen aan toerisme. Iets wat natuurlijk geen vetpot meer is sinds de komst van het coronavirus. Als oplossing bedacht de staat het volgende.

Thuiswerken op Hawaii

Om de economie te kunnen steunen in Hawaii, heeft de staat bedacht om het aantrekkelijk te maken om er een bezoek te brengen. Hawaii geeft nu vliegtickets weg én heel veel korting op het verblijf in een hotel, voor diegenen die een maand lang in Hawaii willen ‘thuiswerken’. Sounds like a plan, right?

Aanmelden
Mocht je nou denken: deze kans moet ik grijpen? Dan kun je je maar beter snel aanmelden via deze website. Aanmelden kan tot 15 december. Als alle aanmeldingen binnen zijn, worden er 50 geluksvogels uitgekozen die daadwerkelijk kunnen thuiswerken op Hawaii. Buitenkansje, dit! 

 

Bron: rtlnieuwsBeeld: IStock