News

Dit krijgen we donderdag te zien in Temptation Island aflevering 4

De kop is eraf. Want de eerste drie afleveringen van Temptation Island staan op Videoland. Yay. Aan alles is te zien dat dit seizoen onwijs juicy gaat worden. Dus ook aflevering vier heeft behoorlijk wat voor ons in petto. Lees je mee?

Dit krijgen we donderdag te zien in Temptation Island aflevering 4

In de kleine sneakpreview van aflevering 4, kunnen we zien dat de sensatie nu echt gaat beginnen. Wij zitten klaar hoor. Aah. Wat we dan te zien gaan krijgen? Nou, het eerste kampvuur-moment. Voel je de spanning van de koppels al? Want, tijdens de eerste beelden krijgt Jaydi natuurlijk Sonny zijn uitspraken te horen. Oei. En die zijn niet zo mals. In het busje naar huis horen we haar dan ook zeggen ‘als het geen Sonny is, dan Ricky’. Dat belooft juicy te worden. And we are here for it. 

Ring ring 

Ook krijgen we in aflevering 4 te zien dat de tablet van Gregory afgaat. Oeh. Wat krijgt hij te zien? Dat is natuurlijk the big question. Heeft Karina iets gedaan? Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen. But hey, dé tablet gaat vast niet zomaar af! Gregory krijgt het zelf steeds iets gezelliger met Liyah. “De kans dat er iets opbloeit tussen mij en Liyah is zeker wel aanwezig”, zegt hij. Aflevering 4 belooft maar één ding. A lot of juice. Yay. 

View post on Instagram
 

Bron: loveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀