Celebs

Romee Strijd is bevallen en ze deelt meteen deze super schattige foto op Instagram

Vanochtend brachten wij jullie al het fantastische nieuws dat Temptation-Melissa en haar liefje Gianni een zoontje hebben gekregen en nu hebben we direct nóg een nieuwtje voor jullie! Ook model Romee Strijd is namelijk bevallen van haar eerste kindje en dat laat ze ons weten met een extreem schattige foto op Instagram. Bring the tissues!

Romee Strijd is bevallen van een meisje

Er is weer groots babynieuws in modellenland: het Nederlandse model Romee Strijd is bevallen van haar eerste kindje! Romee en haar vriend Laurens delen het nieuws op Instagram en wij zwijmelden direct weg van zoveel cuteness. We wisten al dat het stel een meisje zou krijgen dus dat was geen verrassing. Wel zijn wij helemaal in de wolken van de mooie naam die het kindje heeft gekregen! Romee schrijft bij de foto: “Mint van Leeuwen ~ feeling so blessed to finally hold you in my arms. We are so in love with you!!” Hoe prachtig is deze naam? Wij zijn impressed en wensen de twee heel veel geluk samen.

Romee Strijd en PCOS

Het is heel bijzonder dat Romee Strijd überhaupt zwanger werd, want ze werd al zeven jaar niet meer ongesteld vanwege haar PCOS. Dit is een aandoening waarbij er cysten op je eierstokken groeien. Hierdoor heb je minder kans om zwanger te worden, doordat het invloed heeft op je vruchtbaarheid. Romee moet als model veel sporten, gezond eten en constant reizen. Ze besloot dit volledig om te gooien en is naar manieren gaan zoeken om op een natuurlijke manier te genezen van PCOS door beter naar haar eigen lichaam te luisteren en het eindelijk wat rust te gunnen. “Ik probeerde ook wat natuurlijke supplementen, acupunctuur en we kregen ook een plekje terug in Nederland, zodat we meer tijd konden doorbrengen met familie.” En dat is nu gelukt met haar nieuwe gezinnetje.

Meer babynieuws, ook Lizzy van der Ligt is bevallen van een dochtertje!

Beeld: iStock