Films & Series

Amazon Prime films: Life in a Year is een echte tranentrekker

Soms wil je gewoon een lekker potje huilen bij een film. Good news: een nieuwe Amazon Prime films, Life in a Year, is een échte tranentrekker. So, tissues in de aanslag, sluit jezelf af van de buitenwereld en be ready to cry. 

Amazon Prime films: Life in a Year is een echte tranentrekker

Het verhaal

De nieuwe Amazon Prime films gaat over Isabelle en Daryn. Zij ontmoeten elkaar in een restaurant waar Isabelle werkt. The two fall in love, maar hun love story zal niet gemakkelijk zijn. Isabelle is namelijk terminaal ziek en heeft nog maar één jaar te leven. Dat is natuurlijk super heftig! Isabelle en Daryn besluiten samen om er het beste jaar ooit van te maken. Waar de meeste koppels alle tijd hebben, proberen Isabelle en Daryn alle milestones van een relatie te vieren binnen dat jaar. Mega romantic, maar tegelijkertijd ook heel sad. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze new addition onder de Amazon Prime films? Bekijk hier de trailer. 

Watch on YouTube

De cast van Life in a Year

De knappe Cara Delevingne speelt de rol van Isabelle in de Amazon Prime films. Wij kennen haar natuurlijk als supermodel, maar dit is niet haar eerste filmrol. Je zag haar onder andere al eerder in de films Paper Towns en Valerian and the City of a Thousand Planets. Hottie Jaden Smith is Daryn. Jaden ken je misschien wel van zijn rol in Karate Kid en van zijn muziek. Amazon Prime films Life in a Year wordt geregisseerd door de Sloveense Mitja Okorn. Dit is zijn eerste Hollywoodfilm. Fun fact: de ouders van Jaden (Jada Pinkett Smith en Will Smith) werkten mee aan Life in a Year als uitvoerende producenten. 

View post on Instagram
 

Heb jij zin om deze tragische, maar mooie film te kijken? Zorg dat je waterproof mascara draagt! Life in a Year is vanaf nu te zien via Amazon Prime films. 

Bron: cosmogirl.nlBeeld: Brunopress.nl