News

Deze beautytrend gaat wel héél ver: neus extensions

Er verschijnen jaarlijks heel wat trends op het gebied van beauty. En dan hebben we het over trends waar we heel enthousiast van worden, maar ook over trends waar we absoluut niet mee willen worden gezien. En deze trend, dat is er eentje voor in die laatste categorie. Want wat dacht je van neushaar extensions? Ja echt, iemand heeft deze trend het leven in geroepen.

We denken hier op de redactie niet dat deze trend met een serieuze insteek is bedacht, maar inmiddels hebben we ‘m wel allemaal al voorbij zien komen. En deze trend ziet er zó bijzonder uit, dat we ‘m jullie eigenlijk niet willen onthouden. Waarschijnlijk heeft iemand zich op een luie zondag verveeld, en vervolgens bedacht dat wimperextensions ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt. Namelijk: voor neushaar extensions. 

Neus extensions als nieuwe trend

Het idee is simpel: pak twee wimperextensions, en plak ze niet op je wimpers, maar in je neusgaten. Op de onderstaande foto’s zie je al dat sommigen je voor gingen. Om hiermee over straat te gaan? Dat lijkt ons niet echt wat. Maar het is misschien wel grappig om een keer te bekijken hoe je eruit zou zien met een flinke bos neushaar. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀