News

Oh no: betekent dit dat Gossip Girl nu écht van Netflix gaat verdwijnen?

Wij hebben een heel belangrijk nieuwtje. Voor iedereen die groot fan is van Gossip Girl en de serie eigenlijk nog heel vaak opnieuw wil kijken, maar ook voor die personen die nog steeds niet zijn begonnen aan Gossip Girl. Nu is het moment om Gossip Girl te gaan bingen! Het lijkt er namelijk op dat onze favo serie binnenkort van Netflix zal verdwijnen…

Ja echt, je leest het goed. Het lijkt erop dat we nog maar héél kort van Blair, Serena, Dan, Chuck en alle andere cast-leden van de serie kunnen genieten. Het is Netflix-kijkers uit Amerika opgevallen dat er bij de serie Gossip Girl aangegeven staat dat de serie in januari 2021 van Netflix zal verdwijnen. Paniek!

Verdwijnt Gossip Girl van Netfix?

Tot nu toe hebben wij bij de Nederlandse versie van Netflix – gelukkig – nog geen kleine lettertjes gelezen, met daarin de mededeling dat de serie gaat verdwijnen. En of dat nog gaat komen is nog maar de vraag. Wij zijn er wel bang voor, want waarom zou Netflix in Nederland niet volgen?… De alarmbellen moeten in ieder geval rinkelen: mocht jij Gossip Girl nog heel graag van begin tot eind willen zien? Dan kun je hier maar beter snel mee beginnen. In dit artikel vertellen wij je hoeveel tijd je precies nodig hebt om alle seizoenen van de serie te bekijken. Snel, bingen maar!

Bron: thesun.co.ukBeeld: Brunopress.nl

Must reads 👀