Lifestyle

It’s getting hot in here: dit is waarom een luchtdruk vibrator onmisbaar is in jouw stash

De verkoop van seksspeeltjes is de afgelopen maanden flink gestegen en dat verbaast ons eerlijk gezegd niets. Je moet wat zo in je eentje op anderhalve meter afstand! En ook als je wel een relatie hebt, wil je het between the sheets toch een beetje spannend houden, right? Nu houden wij op de Girlscene-redactie sowieso al van online shoppen, maar die verslaving is de laatste tijd pas écht uit de hand gelopen 😉 Wij hebben onze stash namelijk uitgebreid met een luchtdruk vibrator en we verklappen alvast: orgasme gegarandeerd. 

Als je al een poosje een single lady bent, dan is de kans groot dat ook jij een sextoy in je nachtkastje hebt liggen. Of misschien wel meerderen 😉 Zeker het afgelopen halfjaar, nu met meerdere personen scharrelen echt even not done is (en we get that). Maar ook als je helemaal happy bent samen met je lover, zijn wij van mening dat je minstens één trillend vriendje in je nachtkastje moet hebben liggen. Time for some fun in the bedroom!

Een luchtdruk vibrator: halló trillend orgasme

Een nieuwe ontdekking
Als je denkt dat je inmiddels al op de hoogte bent van alle bestaande soorten seksspeeltjes, thing again. Als je eenmaal van luchtdruk vibrators hebt gehoord, kan je er maar beter eentje direct op je buy to-lijstje zetten. Of je vraagt hem aan je liefje voor de feestdagen natuurlijk 😉 Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar de kans dat wij een orgasme bereiken van alléén penetratie, is erg klein. Je kan natuurlijk een lucky girl zijn die dat wel kan, maar zelfs dan is het fijn om je clitoris niet te vergeten tijdens het vrijen. Yes, je lover kan daar natuurlijk voor zorgen, maar als je geen liefje hebt om mee te rollebollen of als je de vingers van je partner ook wat rust gunt, blijven er genoeg opties over. In de vorm van een trillend vriendje bijvoorbeeld. Extra intense orgasmes gegarandeerd! En zo heeft je liefje zijn of haar handen vrij om bijvoorbeeld lekker stevig om je billen heen te slaan of om met je boobies te spelen. Double score!

Who run the world?! 
Hoewel het natuurlijk heerlijk is om samen met je lover te genieten van een potje sexy time, mogen wij vrouwen ook zeker genieten van wat persoonlijke stimulatie down there, right? Mannen hebben ook meer dan regelmatig fun time met hun genotsknots, dus waarom zouden wij niet puur onze eigen genotspot mogen verwennen? You go girl! Zeker wanneer jij er van kan genieten wanneer je clitoris op een directe manier gestimuleerd wordt, is een luchtdruk vibrator ideaal. En ja, er zijn een heleboel tools op de markt die jouw sweet spot kunnen verwennen, maar een luchtdruk vibrator is speciaal ontwikkeld om jou in de zevende hemel te brengen. Hallelujah!

Meer clitoris vibrators
Als je al weleens hebt gehoord van een luchtdruk vibrator, dan denk je waarschijnlijk aan de Satisfyer en de Womanizer. Logisch, want de Womanizer is de eerste geweest die dit type speeltje met luchtdrukstimulatie heeft geïntroduceerd. Womanizer en Satisfyer zijn wel echt de pro’s in de wereld van de seksspeeltjes. En terecht. Dit zijn wel merken die speciaal gemaakt zijn voor some real female pleasure 😉 Maar niet alleen deze merken weten hoe wij vrouwen optimaal kunnen genieten van de seks: er zijn een heleboel opties om meer te genieten van seks. Have fun! 

Lees ook:

Bron: iStock