Lifestyle

Dit zijn de leukste Sinterklaas suprises om dit jaar in elkaar te knutselen


Het is weer tijd om jezelf van je creatiefste kant te laten zien en een leuke Sinterklaas suprise in elkaar te knutselen, maar na al die jaren zijn je ideetjes een beetje opgeraakt. Daarom hebben wij de leukste Sinterklaas suprises op een rijtje gezet zodat je inspiratie op kunt doen.

Dit zijn de leukste Sinterklaas suprises om dit jaar in elkaar te knutselen

Een nieuwe parfum is elke girl blij mee en zeker als het van ons favoriete Chanel luchtje is. Hoe leuk en simpel is het om een suprise te maken van een parfum flesje.


Deze is voor alle sushi lovers. Heb jij iemand getrokken die nooit genoeg kan krijgen van sushi? Dan is dit de perfecte suprise.


Een kaptafel met mooie belichting en alle make-up die we willen is de droom van ieder meisje en die kun je krijgen, maar dan in het klein en een niet werkende versie. Wel heel erg leuk om als suprise te maken voor deze Sinterklaas.


Deze is voor alle voetbal fans. Of je nou voor Ajax, Feyenoord of PSV bent maakt niks uit. Met deze voetbal op het vers gemaaide gras zit je altijd goed. 


Is het al koffietijd? Sta jij met een bakkie koffie op en ga je ermee naar bed? Dan is een suprise gebaseerd op een koffiemachine perfect voor jou.


Love is in the air en dat is te zien bij deze suprise. Een snack shack vol met je favoriete repen. Zo heb je bij het uitpakken ook lekker iets te smikkelen.


Koffie en thee zijn jou beste vrienden en dat komt perfect terug in deze suprise. Spill the tea honey.

 

Beeld: Istock