Lifestyle

Sexy kerstcadeaus: perfect om te geven én leuk om te krijgen

Aah. All I want for christmas is? Ieder jaar is het opnieuw een struggle om een leuk cadeau te verzinnen… Want, wat wil je nu écht graag krijgen? Gelukkig zitten wij vol inspiratie! Dit zijn de leukste sexy kerstcadeaus. Superleuk om te geven, maar ook erg fijn om te krijgen ;). 

Sexy kerstcadeaus: perfect om te geven én leuk om te krijgen

Wie is er nu niet gek op de feestdagen? De gezelligheid, het lekkere eten en natuurlijk alle cadeautjes. We love it. Alleen, is het soms best lastig om originele giftst te verzinnen. Want, wat is er nu echt leuk om te geven, maar ook leuk om zelf te krijgen?  Hier hebben wij obviously een antwoord op. Dit zijn namelijk de leukste sexy kerstcadeaus. Cadeautjes die leuk zijn voor jou én je lover

1. Sexy kerstcadeaus nodig? Look no further. Een vibrator met afstandsbediening is namelijk hét perfecte cadeautje. Je kan nu letterlijk de controle uithanden geven. Hoe? Nou, door de afstandsbediening aan je liefje te geven. Dit speeltje is ook leuk voor buiten de deur ;). 

 

2. Is een vibrator met afstandsbediening niet jouw ding? Dan zijn er gelukkig nog super veel andere sexy kerstcadeaus! Oeh la la wat dacht je bijvoorbeeld van een bondage spulletjes? We love it. Je kan het zelf zo gek maken als je wil. Van handboeien tot aan zweepjes, maar ook touwen en een ball gag zijn leuk om te geven én om te krijgen. 

 

3. If you like it, put a ring on it. Alleen, dan natuurlijk wel in de sexy kerstcadeaus vibe. Dus, geef je lover een cockring cadeau. Dit speeltje is perfect als jullie nog niet veel ervaring met seksspeeltjes hebben.  

sexy kerstcadeaus

4. Lingerie kan ervoor zorgen dat je je supersexy voelt. Oeh! Als er iets op het verlanglijstje van sexy kerstcadeaus moet staan, dan is dat dus een mooi setje lingerie wel. Wil je de boel een beetje upspicen? Geef dan een kostuum cadeau. Why? Nou, dit is perfect voor als je een keer een rollenspel wil uitproberen. Hello did anyone order roomservice?

 

5. It’s Q&A time. Koop een erotisch kaartspel en leg deze voor je lover onder de kerstboom. Oeh. Deze spelletjes zijn namelijk perfect voor als je het spannend vindt om open met je liefje over seks te praten. Over seks praten is super importante, dus let’s break the ice.

6. Het allerlaatste cadeau ideetje is zeker niet de minste. De satisfyer vibrator hoort namelijk aan de top van de sexy kerstcadeaus list. Why? Nou, omdat je deze ook zonder je partner kan gebruiken ;). Dat klinkt toch amazing?

 

Ben je ook opzoek naar een leuk cadeautje voor je bestie? We got you. Hier vind je de allermooiste betaalbare sieraden. 

Bron: Ze.nlBeeld: iStock

Must reads 👀