News

Prince Charming: dit is alles wat wij weten over dé nieuwe datingshow

Alle reality lovers opgelet! Dit is dé nieuwe datingshow op Videoland. RTL onthult dat de Amerikaanse show Prince Charming naar Nederland komt. Tien single mannen proberen het hart te veroveren van de 29-jarige vrijgezel Marvin. À-la The Bacherlorette, zal iedere week een vrijgezel afvallen, net zo lang tot de ware gevonden is. 

Prince Charming

Twee maanden geleden kregen we het exciting nieuws dat er een nieuw seizoen van The Bachelorette aankomt. Nu kunnen we Prince Charming aan dit rijtje toevoegen! Het concept is hetzelfde maar er is een verschil wat Prince Charming uniek maakt. It’s all about men! Marvin valt namelijk op mannen en dit hebben we nog niet vaker voorbij zien komen binnen Nederlandse datingshows. We love dat de makers gekozen hebben voor diversiteit. En dit zorgt natturlijk ook voor eventuele plottwists en drama. Zouden er liefdes opbloeien tussen de deelnemers? We love to see it 😉 Oh, en de ceremonies? Die krijgen ook nieuwe touch. Waar Gaby Blaaser in The Bachelorette rozen mocht uitdelen, ruilt Marvin deze in voor stropdassen. 

Prince Charming Marvin op zoek naar ware liefde

Op de Instagram van Videoland stelt Marvin zich alvast voor. “De perfecte man is voor mij een man die loyaal is, betrouwbaar, zelfverzekerd, en ja, het oog wil natuurlijk ook wat.” Zou zijn droomman ertussen zitten? 

Prince Charming speelt zich af op het Italiaanse eiland Sicillië. Een romantisch decor voor alle dates die voor Marvin op de planning staan. En de heren zijn lucky: ze mogen namelijk verblijven in een prachtig palazzo. 

Op woensdag 16 december kun je de eerste twee afleveringen kijken op Videoland! Hierna komt er iedere week een nieuwe aflevering online. Aftellen geblazen! 

Bron: lovereality.nl, videoland.com

Bron: lovereality.nl, videoland.com, glamour.nlBeeld: RTL, Videoland