Celebs

EOTB-Channah Koerten heeft een dochtertje gekregen en de bevalling liep niet zoals gepland

OMG! Het is zo ver, want Ex On The Beach-Channah Koerten is bevallen van haar dochtertje. Cuteness overload. In een YouTube video delen Channah en haar lover Quentin de bijzondere bevallingsvideo. En de beelden zijn erg heftig… be prepared.

Channah Koerten is thuis bevallen van haar dochtertje 

Vol spanning zaten wij vanochtend te wachten op de bevallingsvideo van Channah Koerten en haar lover Quentin. Deze was namelijk aangekondigd met een Instagram post. Die nogal, eh, heavy was. In de aankondigingsvideo hoorde je Quentin in paniek schreeuwen: “Channah heeft al vier keer weeën gehad in vijf minuten. Wat moet ik doen?! Holy sh*t!”. 

Channah Koerten is thuis bevallen 

Omdat de weeën ineens zó snel achter elkaar kwamen is Channah Koerten dus thuis bevallen. Wow! Dit was super heftig, want er was geen verloskundige bij. Het ging namelijk allemaal zo snel. Hoe de baby dan is geboren? Nou, niemand minder dan baby daddy Quentin heeft geholpen met de bevalling. Cute! Gelukkig is het helemaal goed gegaan. What a power couple. En niet alleen fantastische ouders zijn het, ook big brother Tiger Travis heeft de hele bevalling meegemaakt. De kleine at rustig zijn snack en keek televisie, terwijl zijn mama Channah Koerten op de achtergrond aan het bevallen was. Ben je benieuwd geworden hoe dat eruit ziet? De bijzondere video kun je hieronder bekijken.

Watch on YouTube

Channah Koerten en Quentin uit elkaar?

Niet lang geleden leek het liefdesvuur van Channah en Quentin echt uitgebrand. Why? Nou, Channah had Quentin namelijk nét voor de bevalling uit huis gezet. Wow. Dat de twee vaak elkaar het liefst de haren in vliegen is al langer duidelijk. In een Youtube-video liet Quentin vanuit een hotelkamer weten dat het weer zover was. “We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgegooid,” aldus een sarcastisch lachende Quentin. Benieuwd naar het hele verhaal? Hier lees je alles over de pittige ruzie tussen de twee lovebirds.

 

Beeld: RTL

Must reads 👀