Films & Series

De Temptation Island verleiders: deze vrouwelijke singles zijn op zoek naar de liefde


Aah! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan begint Temptation Island Love or Leave. We. Can’t. Wait. Dit spannende nieuwe liefdesavontuur wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. Al eerder lieten wij jullie kennis maken met alle manlijke Temptation Island verleiders. Nu is het dus de beurt aan de vrouwen. Enjoy ;). 

1. Anne

Een van de knappe Temptation Island verleiders van dit seizoen is Anne. Deze pretty girl is is 23 jaar en omschrijft zichzelf als heel loyaal. We like that. De knappe fotograaf is opzoek naar een man die stevig in zijn schoenen staat. “De ideale relatie is als je maatjes bent en elkaar alles kunt vertellen”. True story Anne. 

temptation island verleiders


2. Carre

Beauty Carre is 25 en praat graag. De Amsterdamse is actrice en opzoek naar romance. Dit hoopt ze natuurlijk op Temptation Island te vinden. Good luck girl!

temptation island verleiders


3. Celine

Dit seizoen zit vol knappe Temptation Island verleiders! Dit is namelijk de supermooie Celine. De girl is 21 jaar oud, super eerlijk en rechtdoorzee. De Brabantse is een echte fashion babe, ze studeert aan de mode-academie en werkt als hostess en model. 

temptation island verleiders


4. Daisy

Oeh! Voor Temptation Island verleidster Daisy is Italië een echte thuiswedstrijd. Why? Nou, ze komt er namelijk vandaan. Deze Italiaanse babe is 21 jaar en werkt als hostess en promotor.

temptation island verleiders


5. Evie

Evie hoort tot een van de schattigste Temtation Island verleiders van dit seizoen. Deze cutie is 21 jaar oud en omschrijft zichzelf als ambitieus en sociaal. De Rotterdamse kinderverzorgster heeft een eigen bedrijf in de mode en is op zoek naar een partner waarmee ze kan lachen. 

temptation island verleiders


6. Liyah

Beauty Liyah is 27 jaar en heeft onwijs veel zin in het liefdesavontuur. De Rotterdamse werkt bij een kledingmerk en studeert psychologie. 

temptation island verleiders


7. Marielle 

Wij houden van Temptation Island verleiders die niet vallen voor looks maar voor innerlijk. It’s so cute. De 31-jarige Marielle is all anout the inside. “Uiterlijk is niet belangrijk voor mij, als hij maar humor heeft”.

temptation island verleiders


8. Rosanne

Deze Twentse beauty is model én opzoek naar haar prins op het witte paard.  De 32-jarige Rosanne is kan absoluut niet tegen liegen!

temptation island verleiders


 9. Roxanne

Cutie Roxanne is 31 jaar en hoopt dat de nieuwe versie van Temptation Island haar de liefde van haar leven oplevert. 

temptation island verleiders


10. Sophie 

Knappe Sophie wil graag zichzelf kunnen zijn tijdens de zoektocht naar love in Italië. De 20-jarige babe is lief, zorgzaam en biseksueel.

temptation island verleiders


11. Tahira

De knappe Tahira komt uit Almere en is 27. Ze omschrijft zichzelf als zelfverzekerd ‘met veel verborgen talenten’. Oeh. Ze zoekt een man die qua karakter op haar lijkt, iemand die eerlijk is en haar niet probeert te veranderen. 

temptation island verleiders


12. Tyra

Bomshell Tyra is 20 en studeert verpleegkunde. De Alkmaarse beauty zoekt een man die gevoelig is, maar wel moeite voor haar doet.

temptation island verleiders

Bron: RTLBeeld: RTL