Films & Series

Spotted: De nieuwe Gossip Girl cast in actie

Twee dagen geleden schreven wij al over de laatste updates rondom de reboot. We konden genieten van de eerste outfits maar foto’s van de volledige Gossip Girl cast waren er toen nog niet. Maar daar kwam gisteren verandering in! Spoiler… het ziet er amazing uit! Kijk je snel mee?

Bekijk hier de eerste foto’s van de Gossip Girl cast!

The steps of the Met

Als een echte fan van de serie komt deze trap je natuurlijk niet onbekend voor. Het is namelijk de iconische trap van het Metropolitan Museum of Art. Of zoals Blair Waldorf zou zeggen: “These are my steps and I’m not going to relinquish them without a fight.” Toch lijkt het erop dat de trap is overgenomen door de nieuwe Gossip Girl cast. Op de foto’s zien we onder andere Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Jonathan Fernandez en Jason Gotay. Wie spot jij als de nieuwe Serena en Blair?

gossip girl cast

gossip girl cast

Diversiteit

In maart werd bekend gemaakt dat de reboot zich meer zal focussen op diversiteit en inclusiviteit. In tegenstelling tot de originele serie is de cast in de reboot niet volledig wit én er is meer aandacht voor de LGBTQ+ community. Dit vertelde schrijver en producent Joshua Safran tijdens het Vulture Festival: “Het gaat heel erg over hoe de wereld er nu uitziet, waar rijkdom en privileges vandaan komen en hoe je daarmee omgaat.” Wij kunnen dit alleen maar toejuichen!

gossip girl cast

Het is nog onbekend wanneer we de Gossip Girl cast in actie zullen zien, maar naar verwachting zijn de afleveringen ergens in 2021 op HBO Max te bekijken. We moeten helaas dus nog even geduld hebben! Maar niet getreurd: om de tijd te doden hebben wij als tip deze leuke serie, die perfect is wanneer je fan bent van Gossip Girl!

Bron: glamour.nl, vulture.com | Beeld: Getty Images

Bron: glamour.nl, vulture.comBeeld: Getty Images