News

Deze dubbele kersttrui ziet er hilarisch uit (en een musthave item voor de kerst)

Redactie

De kans is heel erg groot dat jij al wel een of meerdere foute kersttrui(en) in je kledingkast hebt liggen. Maar de kans dat je dit pareltje al in je assortiment hebt, is een heel stuk kleiner. Je koopt nu namelijk deze hilarische dubbele kersttrui, die je samen met je bff of lover kunt dragen. Als dit geen perfect cadeau is voor onder de kerstboom, dan weten wij het ook niet meer.

Ja, je leest het goed. Je kunt nu een dubbele kersttrui kopen. Of ‘ie lekker zit, dat weten we niet. Waarschijnlijk niet. Maar één ding weten we wel heel zeker: deze dubbele kersttrui ziet er echt heel erg leuk uit en is een absolute musthave voor de komende kerstdagen.

Kersttrui voor twee personen

De dubbele kersttrui is te verkrijgen in verschillende kleuren en verschillende prints. Denk hierbij aan een elfje en een kerstman/vrouw, of een sneeuwpop. Onderaan dit artikel staan de verschillende truien, en op de website zijn nóg meer exemplaren te vinden. De ‘Double-Trouble Kersttrui’ kost in de aanbieding €34,95. Als ‘ie niet in de aanbieding is kost de trui €69,95. Met deze trui wordt het wel een hele fijne kerst!

Beeld: FavouriteStuff

Must reads 👀