Lifestyle

Tekenen dat jij en je bestie eigenlijk al oma’s zijn


Terwijl jullie theeleuten, kijken jullie samen een film op de bank. Het maakt niet uit wat jullie doen, want jij en je bestie hebben het altijd heel erg gezellig samen. Waar jullie vroeger vooral de deur uitgingen voor veel lol, blijven jullie nu steeds vaker thuis. Herkenbaar? Dit zijn de tekenen dat jij en je bestie eigenlijk oma’s zijn. En daar is helemaal niks mis mee ;-)!

♥ Jullie slapen daadwerkelijk tijdens sleepovers
Waar het vroeger juist de bedoeling was dat jullie zo min mogelijk zouden slapen tijdens een sleepover, doen jullie nu met gemak jullie ogen dicht. Als het 1 uur is geweest zijn jullie allebei op en absoluut toe aan wat slaap. Dit hadden jullie vroeger nooit verwacht, dat jullie gingen slapen tijdens een sleepover ;-).


♥ Thee in plaats van alcohol
Safari jus, passoa, malibu of andere mixdrankjes terwijl jullie op zaterdagavond op de bank zitten? No, thanks. Geef jullie maar een bakje thee en jullie zijn de hele avond zoet. Scheelt de volgende ochtend ook weer, en kunnen jullie de dag door zonder dikke kater. 


♥ Samen spelletjes doen
Als jullie afspreken spelen jullie vaak spelletjes. En dan hebben we het niet over drankspellen. Nee, dan hebben we het over bordspellen als Monopoly, Ganzenborden of Mens Erger Je Niet. Urenlang kunnen jullie non-stop spelletjes spelen. Gezellig!


♥ Thuis blijven verkiezen jullie boven uitgaan
Waar jullie eerder altijd in de stad waren te vinden op een zaterdagavond, brengen jullie de avond nu liever thuis door. Jezelf in oncomfortabele outfits hijsen om vervolgens urenlang in de stad te staan dansen? Daar bedanken jullie voor. Doe jullie maar een pyjama, een leuke film en lekkere snacks en jullie avond is een nog veel groter succes.


♥ Samen onder een dekentje kruipen
Altijd als jullie samen zijn en op de bank zitten, kruipen jullie samen onder een dekentje. Gezellig! Zelfs jullie ouders hebben jullie al meerdere keren gezegd dat jullie best wel saai zijn samen en er soms een beetje uitzien als oma’s. Maar dat maakt jullie niet uit, want jullie hebben het héél gezellig samen.

Beeld: iStock