News

Temptation-Fabrizio Tzinaridis en Lotte zijn uit elkaar

Fabrizio Tzinaridis is sinds zijn deelname aan Temptation Island behoorlijk populair geworden, en ook zijn liefdesleven wordt goed in de gaten gehouden. In de zomer van 2019 ging zijn relatie met Pommeline uit, maar ook daarna heeft hij de liefde weer gevonden bij Lotte. Helaas was die liefde maar van korte duur. 

Het is niet makkelijk om altijd in de spotlights te staan, blijkt ook nu weer. Als er ook maar iets gebeurd, wordt dat namelijk al snel gespot door fans. En ook nu bij Fabrizio. De oud-deelnemer van Temptation Island heeft een aantal maanden geleden zijn liefde gevonden bij de (toen) 20-jarige Lotte. Als we de kiekjes mochten geloven was het al die tijd dik aan tussen de twee, maar inmiddels zijn de foto’s niet meer terug te vinden. 

Het is uit tussen Fabrizio en Lotte

Zowel Fabrizio als Lotte hebben op Instagram alle foto’s van hun samen verwijderd. En dat valt op, want fans vroegen zich af of dit betekent dat de liefde tussen de twee voorbij is. Fabrizio heeft aan RTL Boulevard laten weten hoe de vork in de steel zit. “Om wilde insinuaties en verhalen te voorkomen kunnen we wel kwijt dat er geen overspel of bedrog in het spel is. Als we het beiden een plek hebben kunnen geven kunnen we hier in de toekomst misschien meer over kwijt, maar voorlopig willen we allebei liefst wat rust.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

Beeld: Brunopress