News

Dit is de nieuwe vriendin van Fabrizio

Het nieuwe jaar begint goed voor Temptation Island’s Fabrizio. In de zomer van 2019 was het officieel klaar tussen hem en Pommeline, maar nu heeft de kleurplaat het geluk opnieuw gevonden. Op Instagram laat hij weten dat hij weer dolgelukkig is in de liefde. Hij bracht de jaarwisseling warmpjes door met zijn nieuwe lover. 

Een knallend uiteinde voor Fabrizio

Afgelopen zomer was het officieel: het ging definitief uit tussen het meestbesproken ‘Tempa-koppel’ Pommeline en Fabri. Dat de rest van hun liefdesleven in 2019 hot and happening was, is nogal een understatement. Kwam zijn ex-liefje Pommeline een paar maanden geleden al op de proppen met haar nieuwe liefje, nu laat ook Fabrizio weten weer gelukkig in de liefde te zijn. De jaarwisseling hoefde hij in ieder geval niet moederziel alleen door te brengen. 

View post on Instagram
 

Vlaamse schone: Lotte

De nieuwe vlam van Fabrizio is een 20-jarige marketingstudent Lotte uit België. Via Instagram Stories blikt de tattoo king terug op de mooiste momenten van 2019 en daar was de zeven jaar jongere Vlaamse er één van. ‘Deze raket kwam aangevlogen om 2019 af te sluiten, ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb.’ Cute! Lotte heeft inmiddels haar Instagram bio bijgewerkt met de tekst: Committed ♡ F.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀