News

Dit wil je: verdien 33.000 euro per jaar als hond-uitlater

Als jij gek bent op honden, dan vind je het vast ook niet erg om er eentje uit te laten. Heerlijk wandelen in de frisse lucht, en ook nog eens heel erg gezellig met een trouwe viervoeter aan je zijde. Kun je jezelf hier wel in vinden? Dan moet je nu even goed opletten. We hebben namelijk de droomvacature voor jou gevonden: je kunt nu 33.000 euro per jaar verdienen als hond-uitlater!

Dit is toch de droom van iedere hondenliefhebber? Betaald krijgen voor het uitlaten van een hond? Als je een drukke dag hebt kan het uitlaten van de hond soms een beetje ongelukkig uitkomen. Heel herkenbaar voor advocaten bij het advocatenbureau  ‘Joseph Hage Aaronson’ in Londen. De oplossing? Ze hebben een vacature geplaatst voor ‘personal assistent’. En het meest opvallende in de vacature: ‘veel quality time met de hond van de baas’.

Vacature: hond uitlaten voor geld

Eén van de vereisten van de functie is ‘ervaring hebben met het zorgen voor en het lopen met honden’. Word jij al helemaal blij bij het horen van deze funtie? Dan is het tijd om te solliciteren. Een klein aandachtspuntje is dus wel dat het bedrijf in Londen zit, en het vanuit Nederland misschien wat lastig wordt om iedere dag op kantoor te verschijnen… Maar los daarvan: gevalletje droombaan, dit!

Bron: UpcomingBeeld: iStock