News

Deze panty met ladders van Gucci is de nieuwe trend (en gaat viral)

Pfff… Weer een ladder in je panty. En dat terwijl je zo voorzichtig mogelijk probeert te zijn! Over het algemeen balen we behoorlijk als we een nieuwe panty aan hebben getrokken en er binnen no-time alweer een ladder in zit. Juist daarom is het best wel shocking dat het modemerk Gucci nu een panty met ladders verkoopt. En dat ook nog eens voor een behoorlijke prijs. Why?

Er zijn de laatste jaren al heel wat gave, maar ook heel wat bijzondere trends ontstaan op het gebied van mode. En daar kunnen we nog een trend aan toevoegen. Want wat dacht je van een panty met ladders? Zelfs het grote modemerk Gucci heeft een exemplaar in de verkoop.

Panty met ladders van Gucci

Voor de panty met ladder van Gucci betaal je maar liefst €140 euro. Wait, what?! 140 euries voor een kapotte panty, dat vinden wij wel heel bijzonder. De trend op zich is al een beetje gek, maar zeker voor deze prijs. Mocht je mee willen gaan met de trend, dan raden wij je aan om gewoon een oude panty uit de kast te trekken, en er zelf een aantal ladders in te maken. Scheelt weer in je portemonnee, dachten wij zo. Mocht je interesse hebben in de peperdure panty van Gucci, dan kun je ‘m onder andere via deze website aanschaffen. 

Of we de ‘nieuwe panty’s’ echt op straat zullen gaan zien is nog maar de vraag. Wat vind jij: is het een go of een no-go, deze panty met ladders?

Bron: ssense

Must reads 👀