Fashion

Lifehack: zo krijg je nooit meer ladders in je panty

1

Stap je net op je fiets en dan haal je je ring langs je panty. Ohnee.. Not again. Je kan nu niet meer terug naar huis maar je kan ook écht niet aankomen met een ladder in je panty. De grootste fashion struggle ever. Je weet dat iedereen je ladder in je panty ziet, als ze er überhaupt nog niets over gezegd hebben. Het liefst doe je je panty uit, maar dit is geen optie. Om ervoor te zorgen dat jij nooit meer awkward met een ladder op het feestje hoeft aan te komen, hebben wij de beste tips op een rijtje gezet om ladders in je panty te voorkomen. You're welcome!

Ladders in je panty voorkomen doe je zo

1. In de vriezer
Nee, de vriezer is niet alleen voor Ben&Jerry's en waterijsjes. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels in de panty en stuk sterker worden en daarom de kans op een ladder erg verkleinen. Hoe werkt het? Als je de panty net hebt gekocht, maak je de panty een beetje vochtig en stop je hem in een plastic zakje. Het plastic zakje laat je de hele nacht in de vriezer liggen. De volgende dag laat je de panty ontdooien en opdrogen. Je hoeft dit trucje maar één keer te doen en tada, jouw panty kan er helemaal tegen aan.

2. Haarspray
Zitten je krullen mooi in je haar, beetje haarspray erop en ben je ready to go? Spuit dan ook even wat haarlak op je panty.  Een beetje haarspray op je panty verstuiven doet wonderen voor de stevigheid van de nylon. De haarspray zorgt voor een extra laagje stevigheid en bescherming. Voorkomen is beter dan genezen, right?

via GIPHY

3. The right underwear
Het is ook belangrijk om goed ondergoed onder je panty te dragen. Draag het liefst ondergoed van niet al te glad materiaal. Door glad ondergoed zakt je panty sneller af, waardoor je er dus meer aan gaat lopen trekken de hele dag. En dan zal je zien dat je hem net kapottrekt...

4. Sokjes
Je nagels kunnen er al snel voor zorgen dat je binnen no-time een ladder in je panty hebt. Draag daarom dunne sokjes onder je panty. Heel simpel maar het werkt het wel. De sokjes beschermen je teennagels die anders je panty kunnen verwoesten. 

Mocht je toch al onderweg zijn en is het je niet gelukt om je panty heel te houden? Zorg dan dat je een potje blanke nagellak bij je hebt.

5. Blanke nagellak
Een ladder kan je repareren met blanke nagellak. Ga voorzichtig over de ladder heen, begin onder en ga dan naar boven. Zo voorkom je dat de ladder gigantisch groot wordt. Voordat je de deur uitgaat, stop dus nog even een potje nagellak in je tas. Dan loop jij straks niet met meer been dan panty op het feestje. 

ladders in je panty voorkomenBron: dailymail.co, metro.co, | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved