Films & Series

Dit zijn alle koppels van Temptation Island Love or Leave

Nog maar even en dan kunnen we eindelijk gaan genieten van Temptation Island Love or Leave. Aah! We can’t wait. Om alvast in de stemming te komen, delen wij vandaag alle koppels van Temptation Island Love or Leave met jullie. 

Koppels van Temptation Island Love or Leave

Koppels Temptation Island Love or Leave: Denise en Marco

koppels temptation island

Volgens Team Tempa zijn Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk het eerste koppel. Super exciting toch? Deze twee lovebirds zijn allebei werkzaam in de muziekwereld. Denise werkt daarnaast ook als redacteur voor een contentcreatiebureau. In de Instabio van Denise staat nog steeds ‘❤ M. Sleeswijk’. Zou dit betekenen dat zij Temptation overleefd hebben? Wij kunnen niet wachten om hierachter te komen!

Koppels Temptation Island Love or Leave:​ Sorelis en Gulcin

koppels temptation island love or leave

Gulcin en Sorelis zijn al negen jaar samen. Wow! Dat is een onwijs lange tijd. Sorelis heeft een motto en die luidt ‘You don’t get another chance, life is no Nintendo game’. Nu hebben wij maar één vraag. Kan hij straks wel nee zeggen tegen alle knappe singles in Italië? Dat wordt juicy

Koppels Temptation Island Love or Leave: Gregory Deira en Karina la Cruz

koppels temptation island love or leave

Gregory Deira en Karina la Cruz zijn al onwijs lang een stelletje. Zeven jaar om precies te zijn. Wij vinden dit onwijs cute. Alleen de vraag is: blijven ze elkaar trouw? Karina vraagt zich namelijk af of het gras niet groener is bij de buren, terwijl Gregory al aan de volgende stap denkt. Oei. Als dat maar goed gaat.

Koppels Temptation Island Love or Leave: Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo

koppels temptation island love or leave

Over dit koppel hebben wij al eens eerder geschreven. ‘Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo zouden namelijk Temptation Island niet hebben overleefd‘. OMG! Ja echt waar. Je kunt de twee trouwens kennen van het programma Wereldreis op Wielen.

 

View post on Instagram
 

Temptation Island: Love or Leave

Dit Temptation seizoen wordt anders dan je gewend bent. De koppels gaan nu écht de ultieme relatie test aan. Want, alle verleiders zijn nu singles die zelf ook opzoek naar liefde zijn. Dit concept komt je misschien bekent voor, het programma gaat namelijk lijken op Temptation USA. RTL vertelt het volgende over Love or Leave: “Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.” Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien bij Videoland. We can’t wait!

Bron: Tom CornelissenBeeld: RTL