Lifestyle

De meest bizarre voorwerpen die in een hotelkamer zijn achtergebleven

Ook weleens na een vakantie spullen vergeten in de hotelkamer? Je bent echt niet de enige. Er zijn namelijk veel spullen die zijn achtergebleven na een vakantie. Volgens Zoover zijn dit de raarste voorwerpen die op de hotelkamer zijn blijven liggen in 2019. En nee het is geen tandpasta of een autosleutel…

1. Prothese
Schrik niet, want dit is echt waar: een hotelgast in Berlijn is bij het uitstappen van het bed op een heuse beenprothese gestapt. De vraag blijft hierbij: hoe kan iemand dit nou vergeten? Hopelijk en waarschijnlijk is de persoon van de prothese in een rolstoel weggegaan. 

2. Gebit
Wat echt vaak wordt vergeten is een kunstgebit. Deze kunstgebit-bezitters hebben dan ook graag een stevig ontbijt. Soms zelfs zonder kunstgebit. De stad Benidorm staat daarbij hoog op het lijstje van achtergebleven kunstgebitten. Extraatje: de meeste gebitten worden dan ook niet opgehaald, ugh…

3. Trouwring
Heel leuk als je als lover de trouwring vergeet op de hotelkamer na het ten huwelijk vragen… Meerdere stelletjes vergeten het belangrijkste detail van het trouwen: de ring. Dan heb je als partner in ieder geval heel wat uit te leggen. 

4. Wapen
Je denkt een aardige hotelgast uit te zwaaien. Maar niet veel later kom je erachter dat hij vuurwapens had in zijn kamer. Van pistolen tot lange messen en zelfs samoerai zwaarden: ze worden regelmatig gevonden op hotelkamers. En daar merk je als hotelmedewerker, dit keer in Barcelona, niks van.

vuurwapen hotelkamer bed kussen

5. Fooi?
Niet alleen deze gebruiksvoorwerpen worden vergeten in de kamers. Ook geldbedragen staan in de top vijf. Zoals deze keer: een portemonnee gevuld met briefjes van 500 euro. Misschien een beetje opvallend? Dit was waarschijnlijk geen normale vakantie. De kans was dan ook groot dat het hier om drugsgeld ging. 

Weet jij al dat het belangrijk is om deze dingen te checken voordat je een hotelkamer binnenloopt? 

Bron: Zoover | Beeld: iStock