Films & Series

Spoiler alert! ‘Dit koppel heeft Temptation Island Love or Leave niet overleefd’

Het duurt niet lang meer voordat we mogen gaan genieten van Temptation Island Love or Leave. We. Can’t. Wait. Het wachten wordt extra leuk gemaakt door alle juicy gossip over de deelnemers. Deze juice delen wij natuurlijk graag met jullie. 

Dit koppel overleefd Temptation Island Love or Leave niet

Alles lijkt erop te wijzen dat het eerste bekendgemaakte koppel Temptation Island niet heeft overleefd. Er gaan namelijk juicy roddels over Sonny Lorenzo en Jaydi Dubois rond. Sonny zou alleen op vakantie zijn in Milaan. Oké, alleen op vakantie, ja dat kan. Het is dan wel een beetje gek dat zijn vriendin Jaydi, met een van dé singles uiteten gaat, right? Dat lijkt niet helemaal te kloppen… Waar we deze spicy roddel vandaan hebben? Team Tempa natuurlijk. Zoals altijd is de roddel ook onderbouwd. Check hieronder het bewijs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ies
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Single boy Ricky 

Wie is die knappe single dan, met wie Jaydi uiteten is? Nou, dit is Ricky boys and girls. Over Ricky weten we eigenlijk nog niet zo heel erg veel. Behalve dan dat hij te zien zal zijn als single in Temptation Island Love or Leave. Je leest het goed ja, single. Dit jaar zijn er namelijk geen verleiders. Het nieuwe Temptation zal gaan lijken op de US versie. En er is dus een grote kans dat Ricky en Jaydi elkaar door het programma gevonden hebben. We can’t wait op alle kampvuren. OMG. Dat wordt toch té spannend!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rickyboy (@rickylukassen ) doet mee aan Temptation Island. Links he! Niet rechts 🤭😜

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Beeld: RTL