News

Klaar voor kerst? Je kunt dit jaar aftellen met deze Friends adventskalender

Dit gekke jaar is zó snel voorbij gevlogen, dat de kerstdagen al bijna weer voor de deur staan. Bizar, als je het ons vraagt. We moeten alleen nog wel heel even wachten tot het daadwerkelijk kerst is. Ben jij klaar voor kerst, en kun je eigenlijk niet meer wachten tot de kerstdagen? Laten we het aftellen dan maar gewoon wat leuker maken. Wat dacht je van aftellen met deze Friends adventskalender? Dit moet iedere Friends-fan hebben!

Al die oude adventskalenders, die kennen we inmiddels wel. Ook leuk hoor, want wie wordt er nou niet blij van lekkere chocolaatjes of een geldprijs? Maar er zijn tegenwoordig ook veel varianten te vinden. En deze variant, die heeft alles te maken met de serie ‘Friends’. Krijg jij ook geen genoeg van Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe? Dan is dit waarschijnlijk de beste manier om af te tellen tot de kerstdagen. 

The Official Advent Calendar: The One With The Surprises

In de Friends Adventskalender zitten 25 verschillende deurtjes, en 40 verschillende items die iets te maken hebben met de serie. Wat die items precies zullen zijn, daar kun je maar op één manier achterkomen: de kalender aanschaffen ;-). De kalender kost €16,20 en is te bestellen via Amazon. Zo wordt het nóg leuker om af te tellen tot de kerstdagen. Wij zijn fan!

friends adventskalenderfriends adventskalender
Beeld: Amazon