Fashion

Dit worden de belangrijkste winterjassen trends van 2020

Brrr… De winter komt er weer aan en dat is iets waar we het liefst niet aan denken. Gelukkig wordt het allemaal weer goedgemaakt door de leuke jassen die dit najaar weer verschijnen in de winkels. Dus fashionista’s opgelet, hier zijn de winterjassentrends van 2020 die je niet mag missen.

Dit worden de belangrijkste winterjassen trends van 2020

Winterjassen trends 2020
Overhemd Jacket

We zien deze trend nu al een tijdje in verschillende diktes voorkomen en gelukkig is het ook in een winterse variant te shoppen. Het overhemd jacket geeft je look een speelse en casual tint. Past bij alles en zit heerlijk cozy.

winterjassen trends 2020

Winterjassen trends 2020
Belted Trenchcoat

Een riem om je jas zorgt voor een mooier centuur en daar zijn wij girls erg blij mee. Een trenchcoat accentueert je lichaam mooi. Hoe groot of lang je jas dan ook mag zijn, je riem geeft het een mooie finishing touch. Deze jas maakt alle looks extra elegant.

winterjassen trends

Winterjassen trends 2020
Puffer Jacket

Dit jaar domineert de gewatterde jas de winter. Van die heerlijke warme en bolle jassen. Of je nou een korte, middenlange of lange variant kiest, warm zitten ze zeker. Het maakt je look extra winters.

Winterjassen trends 2020
Biker Jacket

Een biker jacket, dáár hebben wij nooit genoeg van. Ze zijn stoer en classy. Neem er een met (nep)bont vanbinnen, dan heb je altijd het gevoel dat je onder een arm dekentje ligt. Het veelzijdige jasje is te combineren met alles. Je maakt je femine look er stoerder mee en een casual look toch iets spannender. Kortom: deze wil je aan je kapstok hebben hangen deze winter.

View post on Instagram
 

Winterjassen trends 2020
Long Shacket

Komt vaak voor in de ruitjes variant, maar is ook stylish in andere kleuren. Een shacket is een shirt en jack in een. Dat klinkt toch wel koud, maar gelukkig zijn er ook dikkere varianten van gemaakt. Deze jassen staan ook erg leuk met sjaals.

Winterjassen trends 2020
Sleeve Coat

Lang, zwierig, makkelijk te combineren en erg classy. Dat zijn veel pluspunten waar wij naar op zoek zijn in onze ideale winterjas en je kunt ze allemaal afvinken bij de sleeve coat

View post on Instagram
 

Winterjassen trends 2020
Faux Coat

Je bent een aaibaar lopend fashion icoon als je met een faux coat over straat gaat. Deze jassen zitten zó lekker en zien er ook nog eens leuk uit. Je kunt ze krijgen in alle kleuren, van knalroze tot beige.

Winterjassen trends 2020
Dusty Pink

The whole week we wear pink. Niks zo leuk als een winterjas die knalroze is. Ook kun je je winterjas in een ander pastelkleurige of neonkleurige variant shoppen. Jij maakt van de hele straat een catwalk als jij in je nieuwe jas rondloopt.

View post on Instagram
 

Winterjassen trends 2020
Nep bond Kraag Coat

We zien deze winterjassen trend ze nu al enkele jaren achter elkaar voorbij komen en kunnen er dit jaar ook nog geen genoeg van krijgen. Houd jij nou niet van bont over je hele jas, dan kun je er ook voor kiezen om het alleen op je kraag te nemen. Een ding is zeker: het is een must om de meest aaibare jas dit jaar te shoppen.

Winterjassen trends 2020
Leather Coat

Leer zit heerlijk warm en vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Een jas die voelt alsof het speciaal voor jou ontworpen is. Ook nepleer is een prima alternatief. Verschil is amper te merken, als je maar bij de juiste winkel shopt. Leer maakt je look chique en een echte eye-catcher.

Wil jij weten waarom je juist nu moet houden van de herfst en winter? Je leest het hier

Beeld: GettyImages

Must reads 👀