Celebs

De mishandeling van EOTB-Lisa: vriendje Jay reageert

Een paar dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Lisa Sace uit Ex On The Beach slachtoffer geworden is van een zware mishandeling. Niemand minder dan haar boyfriend Jay Zwarts zou de dader zijn. Shocking! Jay reageert nu zelf op deze heavy beschuldiging.

Jay Zwarts reageert op beschuldiging mishandeling Lisa Zwarts

Jay reageert via Instagram op de bizarre beschuldiging dat hij zijn vriendin Lisa Zwarts mishandeld zou hebben. Hij plaatst daarop een verdrietige video waarin hij uitlegt dat hij Lisa niet mishandeld heeft. “Zoals jullie misschien gezien hebben ben ik afgelopen maandagnacht meegenomen door de politie en staat mijn wereld op zijn kop. Ik word ervan beschuldigd dat ik haar zou hebben mishandeld, maar daar is absoluut geen spraken van… Ik hield zoveel van haar! Ze was de vrouw van mijn leven en ik ga kapot door alle recente uitspraken en gebeurtenissen. Het zal even duren om hierover heen te komen. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes met support. Love naar jullie”. De video waarin Jay huilend zijn verhaal doet kun je hieronder checken

View post on Instagram
 

Als je gek bent op Ex On The Beach dan ga je smullen van het nieuwe Temptation Island seizoen. Want, de koppels gaan dit jaar namelijk pas écht de verleiding aan. Wil je weten wat er precies anders is aan Temptation Island Love or Leave? Je leest het hier.

Beeld: RTL