News

Met dit ‘broodjes frikandellen dekbedovertrek’ ga jij naar bed én word je wakker met jouw favo frituursnack

Een broodje frikandel, daar ben jij altijd wel voor te porren. Als een frikandel by far jouw favoriete frituursnack is, dan wordt jij vast het liefst wakker met een frikandel, en ga je het liefst ook weer met een frikandel naar bed. En wat nou als wij jou vertellen dat dat kan, zonder problemen? Je kunt nu namelijk slapen onder een dekbedovertrek, met broodjes frikandellen!

Eerlijk is eerlijk: daadwerkelijk opstaan en naar bed gaan met een broodje frikandel in je hand is misschien wat overdreven. Maar slapen onder een broodje frikandellen dekbedovertrek, dat is toch perfect voor iederen frikandellen-gek? Het dekbedovertrek is zwart, met daarop behoorlijk wat broodjes frikandel speciaal, voorzien van de nodige mayo, ketchup en wat uitjes.

Broodjes frikandellen dekbedovertrek

Als dit dekbedovertrek niet op je verlanglijstje komt te staan, dan weten wij het ook niet meer. Dit is toch ge-wel-dig? Je shopt het dekbedovertrek bij Blokker, voor €69,95. Maar pas wel op, want dit dekbed kan er wel voor zorgen dat jij nóg moeilijker je bed uitkomt in de ochtend ;-).

dekbedovertrek frikandellen

 

Bron, beeld: Blokker

Must reads 👀