Food

Frikandel lovers opgelet: er bestaan nu mini frikandelbroodjes

Als je het ons vraagt is er geen snack lekkerder dan een frikandelbroodje. Yum! Ben jij ook zo iemand die je ieder moment kunt wakker maken voor deze hemelse uitvinding? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou. De Albert Heijn verkoopt namelijk sinds kort mini frikandelbroodjes. 

Mini frikandelbroodje van de Albert Heijn

Ja, we horen je denken mini… Zeg nou zelf, dit is toch een mega chille toevoeging aan de frikandellen familie? Want, stel je nou eens voor dat je eigenlijk al vol zit. Stiekem heb je dan nog heel veel zin in dat knapperige deeg, met lekkere currysaus en een goede frikandel A.K.A frikandelbroodje dus. Dan is een mini frikandelbroodje toch ideaal? Van deze zit je namelijk niet meteen helemaal vol. Wij vinden deze mini’s dé perfecte hartige snack. Goodbye bakje chips en hello frikandelbroodje. Bij je volgende movie night kun je al je vrienden er blij mee maken. Ze liggen namelijk al op je te wachten in de Albert Heijn. Wedden dat je ervan zal gaan smullen.mini frikandelbroodje

 

 

 

 

 

Voor alle frikandellen lovers hebben wij een leuk recept, namelijk een frikandellen quiche. Deze kan je zelf super easy in de airfryer maken. Loopt het water al bij je in de mond? Klik dan snel hier voor het hele recept. 

 

Bron: favorflav | Beeld: IStock