Lifestyle

Om je vingers bij af te likken dit recept voor frikandellen quiche uit de airfryer

Ben jij ook zo gek op frikandellen? Dit is toch de best snack ever?! Heerlijk om in stukjes gesneden te eten met een sausje en uitjes. Loopt het water nu ook bij jou in de mond? Dan hebben wij een mega leuk recept voor jou om thuis uit te proberen. Namelijk... Frikandellen quiche uit de airfryer! Het klinkt misschien een beetje gek, but trust us het smaakt hemels.

Recept voor frikandellen quiche uit de airfryer 

Dit is wat je nodig hebt:

- 5 frikandellen 
- 5 plakken bladerdeeg 
- Curry ketchup 
- Een kleine springvorm 
- Een beetje boter om in te vetten 

recept frikandellen quiche

Zo maak je deze bomb ass frikandellen quiche:

Allereerst begin je met het invetten van de springvorm. Dit is mega belangrijk, want anders krijg je de quiche er straks niet uit. Nadat je dit gedaan hebt is het tijd om de bladerdeeg plakken neer te leggen. Je begint aan de zijkanten en het laatste plakje leg je in het midden neer. Zorg ervoor dat de hele springvorm bedekt is met deeg. Als je dit gedaan hebt, dan ga je de frikandellen in stukjes snijden. Het is het makkelijkst als je ze door de helft snijdt (dan blijven ze beter liggen) en dan in kleine stukjes van ongeveer twee centimeter. Next step... Tijd voor saus yummy. Bedek de frikandellen met currysaus. Je mag zelf bepalen hoeveel je erop smeert. Wij adviseren om het een beetje in een spiraalvorm erop te spuiten, maar meer saus mag natuurlijk ook. Als laatste stap snijd je de laatste plak bladerdeeg in strookjes. Je weet wel, net als bij een appeltaart. Die leg je vervolgens boven op de quiche. Nu is deze frikandellen goodness klaar om de airfryer in te gaan. Je mag hem voor twaalf minuten bakken op 200 graden. Enjoy ;). 

Is een quiche niet helemaal jouw ding, maar ben je wel gek op bakken? Dan hebben wij een ander leuk recept voor je. Je moet alleen wel in love met chocolade zijn. Hier kun je een mega lekkere avondmaaltijd vinden, waarbij het hoofdingrediënt chocolade is. Wow! Dat wil je toch proeven? 

 

Bron: Favorflav | Beeld: IStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved