Beauty

No more bad lashes: deze goedkope mascara gaat viral op TikTok

Een goede mascara vinden kan soms echt een hel zijn. Van de ene mascara worden je wimpers te klonterig. Met de andere mascara kun je smeren wat je wil, maar op je wimpers blijft het zwarte goedje non existing. Dit is een super irritante struggle die je vast wel kent. Op TikTok gaat er op dit moment een mascara viral die iedereen de perfecte wimpers geeft. Deze moet je gewoon uitproberen. 

De viral TikTok mascara L’oréal Telescopic 

De Maybelline Sky High Mascara is een mascara van Maybelline iedereen helemaal weg van is. De hype komt via TikTokker Jessica, die de mascara testte in haar video. Ze kreeg er meteen extreem lange wimpers van. Vanaf dat moment ging niet alleen het filmpje viral, maar natuurlijk ook de mascara zelf. Iedereen wilde hem hebben en zo ontstond er een big search naar dit gewilde product.

Als je fan bent van extreem lange wimpers, dan is de Maybelline Sky High mascara echt een droomproduct. Hij heeft je wimpers extreem veel lengte, volume en kleur – zelfs na een laagje. Die combinatie zorgt ervoor dat je ogen optisch groter lijken.

@jessica.eid_

love this mascara @maybelline #skyhighmascara #maybellinepartner #ad #hair #fy #maybelline #lashes

♬ original sound – Jess

Je scoort de mascara hier.

Nu je de perfecte mascara gevonden hebt, wil je misschien ook wel een nieuwe fleeky oogschaduw look uitproberen. Wist je dat er bepaalde kleuren zijn die jouw ogen nog meer kunnen laten shinen? Alles over oogschaduwtinten lees je hier

 

Bron: NSMBL | Beeld: IStock