Astrologie

Dit is het Tindertype waar jij op valt volgens je sterrenbeeld

datinggedrag-tinder-2022

Een swipe op Tinder en je ziet een hele hoop leuke types. Maar hoe weet je nu wie in die lijst de ware is? Je wil graag iemand waar je echt bij past en die je leuk kan gaan vinden, maar je wil geen tijd verdoen. Let dan goed op, want dit is het Tindertype waar jij op valt volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 20 april) 

Volgens jouw sterrenbeeld is jouw Tinder type de wereldreiziger, Ram. Je weet wel – die persoon die alleen maar foto’s van zijn vele reizen deelt op tinder. Reizen is zijn grootste passie en jij valt hier wel op. Mocht het wat worden tussen jullie ga jij ook mee met zijn verre reizen, te gek toch? Alleen wel één ding bij dit type: hij wil zich niet snel settelen, want hij wil daar nog veel te veel voor doen.

Stier (21 april – 20 mei) 

Stier, jij bent best kieskeurig en jij wil meteen de juiste man vinden. Jij bent heel erg betrouwbaar en dat zoek je ook in een relatie. Vertrouwen in een relatie is erg belangrijk voor jou. Daarom zoek jij heel Tinder door voor iemand die te vertrouwen is en dus goed relatie materiaal. Jij gaat daarom niet snel af op het uiterlijk, want het innerlijk betekent veel meer voor jou.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Jij valt op Tinder op de echte festivalganger, Tweelingen. Jij houdt wel van een uitbundig type dat geen festival overslaat. Dit is duidelijk te zien aan de foto’s op Tinder. Jij vindt het heerlijk als ze foto’s delen zonder shirt aan op een festival. Kijk alleen wel uit, want deze types kunnen heel oppervlakkig zijn.

Kreeft (22 juni – 22 juli) 

Kreeft, als echte romanticus, val jij al snel op iemand die het juiste tegen jou zegt en alles doet om jou voor zich te winnen. Zo lijkt het in ieder geval, want vaak zijn deze jongens gewoon players. Ze weten jou om de tuin te leiden met hun lieve woordjes, maar gaan eigenlijk nog met 10 andere meiden om. Kijk hiervoor uit en zoek een man die echt van jou houdt om wie je bent. Misschien is hij wat minder knap, maar hij is wel eerlijk tegen jou. Geef het de tijd.

Leeuw (23 juli – 23 augustus) 

Jij verveelt je snel en daarom zoek je iemand die jouw leven interessant houdt, Leeuw. Jij hebt het liefst een gek iemand die weet wat hij wil, zodat jullie samen een belevenis maken van jullie leven. Saaie personen komen er bij jou niet in, want jij wil wat leven in je relatie.

Maagd (24 augustus – 22 september) 

Maagd, jij bent erg kritisch in de liefde en wil iemand die perfect voor jou is. Een verkeerd woord en het is al gedaan bij jou. Daarom val jij vaak op de catfish. Die zijn namelijk erg knap en het lijkt alsof ze alles voor je over hebben. Als jij degene een beetje hebt leren kennen en je zijn uiterlijk weet, ga je pas analyseren hoe diegene in elkaar zit. Je komt er dan al snel achter dat hij een catfish is. Helaas, next time could be better.

Weegschaal (23 september -23 oktober)

Het kan niet anders zijn dan dat jouw Tindertype een sociale vlinder is, Weegschaal. Doordat jij zo makkelijk in de omgang bent, vind je ook superfijn als je date dit ook is. Jullie praten makkelijk en jullie zullen snel merken aan elkaar of jullie bij elkaar passen of niet. Dat vind jij zo fijn, daarom val jij elke keer weer op hetzelfde type.

Schorpioen (24 oktober – 22 november) 

Jij lacht graag en vindt humor ook erg aantrekkelijk in een man. Jij valt daarom voor de grappenmaker en de moppenverteller. Als je aan het einde van de date heel hard hebt gelachen, voel jij je gecharmeerd. Blijf vooral verder zoeken naar dit Tindertype.

Boogschutter (23 november – 21 december) 

Jij houdt van dieren. Je vindt het dan ook erg leuk dat jouw Tinderdate ook van dieren houdt. Wanneer hij je al die foto’s stuurt met zijn hond, kat, konijn of cavia, zal je als een blok vallen voor hem. Ga vooral zo door met het zoeken van een echte dierenvriend.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Schorpioen, jij houdt van mannen die zichzelf goed verzorgen en vooral zichzelf fit houden. Jij valt daarom op de echte fitnessfreak. Al die foto’s met zijn ontblote sexy lichaam vind jij helemaal niet erg, daar houd jij wel van. Wanneer hij er goed en verzorgt uitziet, zal jij hem meteen een berichtje sturen. Dat kan wel eens een goede kandidaat zijn.

Waterman (21 januari – 19 februari) 

Jij krijgt nooit genoeg van de sexy mannen en gebruikt Tinder daar graag voor, Waterman. Jij zoekt voor een serieuze relatie toch niemand op Tinder. Je gebruikt het liever om eh… nieuwe mensen te leren kennen. Je vindt het helemaal goed nu, want je hebt toch geen behoefte aan een serieuze relatie.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Je wil het echt niet, maar zonder dat je het doorhebt val je elke keer op de vreemdganger. Je bent nu eenmaal makkelijk te misleiden en de vreemdganger weet precies op jou in te praten om jou te verleiden. Daar kan jij moeilijk nee tegen zeggen, want je ziet nu eenmaal het beste in ieder persoon. Pas je goed op dat hij je hart niet breekt doordat hij al iemand anders heeft. Dat is namelijk moeilijk te verwerken voor jou, Vissen.