Celebs

Drama alert: Bachelorette-Joey is boos en dit is waarom

Gisteren deelde wij met jullie het amazing nieuws dat Joey van de Bachelorette een vriendinnetje gevonden heeft. De Limburgse cutie die er met de winst vandoor ging, leek al snel weer heart broken door de afwijzing van Gaby Blaaser. Zijn nieuwe vriendin Mirt lijkt zelfs een beetje op zijn ex-lover Gaby. Met deze vergelijking is Joey helemaal niet blij. 

Joey van Herle is boos om Gaby Blaaser look-a-like uitspraak

”Niemand wil vergeleken worden met de ex van je nieuwe liefde”, laat Joey weten. Hij vindt het vooral niet nodig. Zijn nieuwe lover heeft blond haar en dat is voor hem dan ook het enige waarin ze op elkaar lijken. Helemaal geen Gaby look-a-like dus. Joey en zijn Mirt zijn intussen al twee maanden samen. Wow! De twee lovebirds leerden elkaar vlak na de opnames van de Bachelorette kennen. Verder wil Joey niet veel over zijn nieuwe liefde kwijt. Wel zal hij af en toe een fotootje op Instagram delen, maar that’s it. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey Vanherle (@joey.vanherle) op

Tijdens de opnames van De Bachelorette werd al gauw duidelijk dat Joey de man voor Gaby was. De breuk van Joey en Gaby zagen mensen wel aankomen. De reden ervan werd tijdens de laatste reünie afleiding duidelijk. Joey zou namelijk met andere meiden gepraat hebben. Hier lees je er alles over. 

 

Bron: LoveReality | Beeld: RTL