Celebs

Zo zit het nu met het liefdesleven van Gaby Blaaser

Het is al weer een tijdje terug dat we konden genieten van het eerste seizoen van De Bachelorette. Zaten jullie ook iedere week klaar om weer te mogen genieten van Gaby Blaaser en haar boys? Wat gunde we haar een lover, right? Helaas weten we allemaal dat het liefdesvuur tussen haar en Joey meteen gedoofd was na de opnames. Ook met Jordy werd het in Nederland uiteindelijk niks, want Gaby werd namelijk gespot met een andere man. Vandaag wordt duidelijk hoe het nu écht zit met de relatiestatus van Gaby Blaaser. 

Gaby Blaaser en Bas Schothorst zijn niet meer samen

In een interview met Shownieuws laat Gaby weten dat ze niet met Bas Schothorst aan het daten is. Yep, dat is de man waarmee ze eerder gespot was. Sad nieuws, want deze twee zagen er toch ook cute uit samen? Over Bas zegt zij het volgende: ”wij kennen elkaar al heel lang en we zijn een wijntje gaan drinken, want ik mag officieel weer de deur uit. Het was geen officiële date. Ik mag wel officieel weer daten, maar dat is niet met hem.” Jammer!  

Zo zit het nu met het liefdesleven van Gaby Blaaser

In hetzelfde interview met Shownieuws praat Gaby ook over de Bachelorette-mannen. Ze vertelt dat ze het onwijs jammer vindt dat alle mannen na de opnames zo met modder gegooid hebben. Gaby had het gewaardeerd als ze minder in de media hadden gedeeld. Of er gewoon chill over gesproken hadden. Want in haar ogen is het een mooi avontuur geweest, waar iedereen iets van heeft kunnen leren. Dit zijn natuurlijk mega wijze woorden van Gaby, want zo is het ook! Wij hopen dat ze snel de liefde van haar leven tegenkomt.

View post on Instagram
 

Ben jij actief op verschillende datingapps, waaronder Happn, Tinder en Bumble? Dan kan het zomaar zijn dat jij binnenkort een van de Bachelorette-mannen naar links of rechts kan swipen! Hier kun je lezen over welke Bachelorette deelnemer dit gaat. 

Bron: Lovereality | Beeld: BrunoPress