Beauty

Het is vanaf nu mogelijk: Spongebob SquarePants als make-up spons gebruiken

Ja hoor, de spons is tegenwoordig niet alleen op tv te zien, maar ook te gebruiken bij je make-up routine. Spongebob heeft namelijk een extra product toegevoegd: de make-up spons, oftewel: de beauty blender. Hoe awesome is dat? Lees en kijk snel mee, want hier schaf je hem aan. 

Niet alleen de Krab Burgers van de Krokante Krab

Spongebob verkoopt niet alleen meer de Krab Burgers van de Krokante Krab. Ook hij gaat mee met de tijd als spons en bedacht daarom een toepasselijke beauty blender. Dat maakt het opmaken toch een stukje leuker. Samen met Juno & Co. heeft sponsexpert SpongeBob SquarePants een Bikini Bottom Bundle uitgebracht.

Spongebob SquarePants juno & co bikini bottom bundle

Opmaken met de Spongebob SquarePants Bikini Bottom Bundle

De beauty blender heeft wel ietsje meer investering nodig dan je normaalgesproken zou uitgeven aan een make-up spons. De Bikini Bottom Bundle van Juno & Co. x Spongebob kost namelijk €21,99. Alleen zitten vergeleken met andere sponzen, hier ook een Patrick-spons en twee kleine Plankton-sponsjes bij! How cute? Alle sponsen zijn gemaakt van microvezelharen waarmee je een natuurlijke airbrush finish kunt creëren. En ze zijn ook nog eens fluweelzacht! Daarnaast bevat het setje een cleansing soap om je sponzen goed schoon te houden. 

Ga jij de set aanschaffen? 

Wist jij al dat je ook kan overnachten in het ananashuisje van Spongebob? Lees hier bij welk resort dit mogelijk is. 

Beeld: Insider, Boozyshop