News

Sad news: Demi Lovato en Max Ehrich verbreken hun verloving

Sad nieuws voor Demi Lovato. Er gingen al enkele geruchten rond, maar nu is het zeker. Voor zangeres Demi Lovato en haar verloofde Max Ehrich komt er geen trouwerij. Het stel is uit elkaar. 

Demi Lovato en Max Ehrich uit elkaar

Het leek allemaal zo goed te gaan tussen de twee lovebirds. Beide schreven ze in verschillende Instagram-posts dolverliefd over elkaar. Kort geleden vierde het stel dat ze een halfjaar samen waren en verloofden zich afgelopen juli, maar het sprookje is nu voorbij. Er waren wel geruchten dat de relatie aan een zijden draadje hing, maar dat het zó slecht ging, wist niemand. Een bron heeft laten weten dat het een zware beslissing was, maar Demi en Max er toch voor kiezen om beiden een andere weg te gaan om zich op hun carrière te kunnen focussen. Zelf hebben ze nog niks laten weten over hun break-up. We weten dus niet waarom en wanneer de twee uit elkaar zijn. 

Twitter schandaal van Max Ehrich

Eerder was er ook ophef over wat Twitter berichtjes van Max Ehrich. Fans waren boos en vonden het respectloos naar Demi toe. “She deserves better.” Zo schreef hij dat Selena Gomez en Demi cute zijn, maar dat als je denkt dat Demi knapper is je ernaast zit. Rude! Demi reageerde hier in haar Instagram verhaal op dat er photoshop is gebruikt en de vraag of mensen niet iets beters te doen hebben. Kort daarna werden er ook geen foto’s meer van het stel geplaatst. Oei, pijnlijk.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard, hln | Beeld: GettyImages

Must reads 👀