News

Apple komt met meer dan 100 nieuwe emoji’s en ze zijn super cute

We kunnen bijna niet meer zonder emojis. Een duimpje naar je baas en een bloosgezichtje naar je crush, we doen het allemaal. Goed nieuws voor de Apple lovers, want er komen in het najaar bijna 200 gloednieuwe emojis bij die je absoluut niet wil missen. Wij zijn super enthousiast! 

Apple brengt meer dan 100 nieuwe emoji’s uit met IOS 14.2

Yay! De kersverse IOS 14.2 van Apple krijgt een heleboel nieuwe emoji’s en deze zullen jou onder andere gaan helpen bij het omschrijven van het jaar 2020. Want wát een jaar was dat, right? Verder zullen er veel nieuwe mensenemojis bijkomen met veel variaties in huidskleuren en er zullen veel oude emojis omgetoverd worden in een nieuw jasje. Denk aan verschillende huidtinten en haarkleuren. Lekker bezig Apple!

2020 in emoji’s
Onder de nieuwe emoji’s valt ook het brandend hart, wat staat voor de global warming en de wereld die in de fik staat. Ook komt er een emoticon aan met het hart in het verband verbonden, wat staat voor een hart dat gebroken is door de coronapandemie of verbinding met mensen als je gewoon een knuffel nodig hebt. Verder is er een emoji die zucht, een man en een vrouw met een baard en iemand die met z’n hoofd in de wolken is. Wij vinden deze diversiteit in ieder geval super tof van Apple en kunnen niet wachten om de emoji’s op onze telefoon te hebben!

Komend najaar komen er dus 117 nieuwe emoji’s aan, waaronder transgender vriendelijke emoji’s en emoticons die je altijd al gemist hebt, zoals een lachend gezichtje dat huilt en een zeehond. 

Ben jij benieuwd naar alle nieuwe emoji’s van 2020? Je checkt het hier:

Watch on YouTube

Bron: Apple