Lifestyle

Heb jij altijd korte relaties? Dan ben je waarschijnlijk te knap

Ben jij vaak heart broken? Duren relaties bij jou nooit langer dan een paar maanden? Sad, maar dan hebben wij eigenlijk een heel leuk nieuwtje voor jou. Er is namelijk een grote kans dat je te knap bent. Yes, je hoort het goed. Je bent too pretty om een relatie te hebben. 

Te knap voor relaties 

Uit onderzoek van Harvard psychologen blijkt dat knappe mensen geen lange relaties kunnen hebben. Toch een kleine troost voor je heart broken self, toch? Dezelfde psychologen zeggen dat uit verschillende experimenten naar voor kwam dat mensen die door anderen knap gevonden worden en of zichzelf knap vinden minder succes in de liefde hebben. Waar dat door komt? Waarschijnlijk maak je iedereen gewoon onzeker met jouw schoonheid. Steek die maar lekker in je zak. Bij hetzelfde onderzoek zagen ze duidelijk dat knappe mensen zich vaak sneller aangetrokken voelen tot andere pretty people. Die babe sla jij dus echt nog wel aan de haak! 

te knap geen relatie

Nu je alweer een tijdje single bent wil je vast weer aan daten beginnen. Het stomme is dat je in real life bijna nooit cuties tegenkomt. Harvard psychologen zeggen nu eenmaal dat je een pretty person nodig hebt. Dus misschien kom je jouw beauty wel op Tinder tegen? Als je eenmaal aan het swipen bent, dan zijn deze dingen sowieso herkenbaar voor jou. 

 

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash