Lifestyle

De 10 mooiste tattoo’s om samen met je ouders te zetten


Tattoo’s zijn altijd onzettend spannend om te nemen. Honderden dingen schieten door je hoofd. Gaat het veel pijn doen en zal het worden zoals jij wil? Een tattoo zetten is nog spannender als je het samen met iemand anders doet. Het is permanent en altijd aanwezig. Toch kan het staan voor de sterke band met je ouders. Dat is real love!

Wil je de love die je voor je papa en mama hebt vastleggen? Dan kan een tattoo een mooie manier zijn. Wij hebben wat inspiratie voor je opgedaan zodat het kiezen van een tattoo makkelijker wordt.

View post on Instagram
 

1. Dit is ons plekje
Jullie mooiste vakantie, jullie favoriete bankje in het park, de plek waar je geboren bent. Je kunt samen met je ouders een coördinatie tattoo laten zetten. Deze is erg subtiel en mensen weten niet gelijk waar het voor staat, dus ook lekker privé. Alleen jullie weten voor welke plek het staat.


View post on Instagram
 

2. U name it
Zo vergeet je nooit meer elkaars namen 😉 Kiezen jullie ervoor om ieder de naam van een ander te nemen, dan is het nog leuker om het ook zelf te schrijven. Neem jij bijvoorbeeld de naam van je vader. Laat het hem dan zelf opschrijven. Dat maakt het extra persoonlijk.


View post on Instagram
 

3. Waar klopt jou hart voor?
Voor wie kunnen verschillende mensen zijn, maar door wie is duidelijk. Door je ouders natuurlijk. Hoe mooi is het om een heartbeat te nemen. Misschien hebben je ouders de heartbeat van de eerste momenten dat je geboren bent nog wel, of hebben ze de eerste echo nog.


View post on Instagram
 

4. Wat een lieve voetjes en handjes
Hoe adorable waren jou handjes en voetjes als baby. Zo denken je ouders altijd aan het schattige kleine meisje dat je ooit was, maar zien ze ook jou als volwassen lady. Voor jezelf is dit ook mooi. Zet er bijvoorbeeld woordjes als ‘grown up’ bij. Dit staat symbool voor de groei die je in je leven doormaakt.


View post on Instagram
 

5. Zodiac sign
Voor deze tattoo hoef je niet allemaal dezelfde horoscoop te hebben. Het is ook iets voor jezelf. Stel, jij bent schorpioen en je mama is Waterman, dan matcht dat ook. Hebben jullie niks met astrologie? Misschien vinden jullie allemaal dieren leuk. Een vogeltje, vlindertje of leeuw. Ook schattig!


 

View post on Instagram
 

6. Jaartal
Jullie kunnen samen het jaar tatoeëeren waarin jij geboren bent. Of ieder zijn eigen jaartal. Vind je een jaartal toch niet super, dan kun je ook elkaars lievelingsgetal vereeuwigen of het aantal waaruit jullie gezin bestaat. Dat staat symbool voor de eenheid die jullie zijn.


View post on Instagram
 

7. Wanneer gaan we weer op vakantie?
Is dit een vraag die standaard bij jullie thuis gesteld wordt? Gaan jullie graag op vakantie naar Spanje, Zuid-Afrika en willen jullie ook graag de rest van de wereld ontdekken? Zijn de vakanties altijd een feestje of hebben jullie fantastische vakanties gehad die je wil vastleggen? Neem dan bijvoorbeeld een tattoo van een palmboom of vliegtuigje. Memories!


View post on Instagram
 

8. Filmnerds
Hebben jullie samen uren op de bank met een zak popcorn gespendeerd, kijkend naar jullie favoriete films? Om het jeugdsentiment vast te houden kun je een tattoo zetten ter ere van de film en ter ere van jullie band. Zo kun je elkaar elke keer als je naar je tattoo kijkt, een appje sturen wanneer de nieuwe filmavond eraan komt.


View post on Instagram
 

9. Voor altijd
Houden van elkaar zullen jullie altijd doen. Laat daarom het woord ‘always’ tatoeëren. Dit kun je allemaal op verschillende plekken doen. Wij vinden de tattoo tussen je vingers een mooie plek.


View post on Instagram
 

10. Lievelingsfoto
Wat is jou favoriete foto met je ouders? Was dat als klein meisje of een recente? Je kunt je foto ook laten tatoeëeren. Super persoonlijk en heel mooi. 


View post on Instagram
 

Wil je liever een tattoo met je beste vriendin zetten? Klik dan hier voor inspiratie.