Films & Series

Is het al kerst? Vanaf deze datum staat The Christmas Chronicles 2 op Netflix

Op dit moment is het superlekker nazomer weer. Je kunt nog heerlijk een golden tan krijgen in je achtertuin en dat terwijl het half september is. Door deze indian summer vergeet je bijna dat de winter eraan komt. Wij zijn al druk aan het aftellen zijn tot… Kerst! Nog maar een paar maanden en dan breken the most wonderful days weer aan. Om alvast in de stemming te komen kondigt Netflix een nieuwe kerstfilm aan. 

Netflix films: The Christmas Chronicles 2 

Het tweede deel van The Chrismas Chronicles heeft even op zich laten wachten. Het eerste deel verscheen namelijk in 2018 al. The Christmas Chronicles 2 zal echt een vervolg zijn op de eerste. Bingen maar! Je zal in deel twee opnieuw meegenomen worden in het verhaal van de Kerstman. Deze keer zal alleen ook de Kerstman zijn vrouw te zien zijn. Zij zal een belangrijke rol gaan spelen in de film, want je komt erachter dat de Kerstman niet het enige brein is achter het kerstdorp en het feest. Wow. Als je deel één gezien hebt, dan zal je je misschien afvragen of broer en zus Teddy en Kate weer te zien zullen zijn? Het antwoord hierop is ja. Wij zijn super benieuwd wat voor kattenkwaad zij deze keer zullen gaan uithalen. Ben jij ready voor kerst en heb je wel zin om nog meer in de mood te komen met een leuke film? Vanaf woensdag 25 november is de film te zien op Netflix. 

Netflix films: bekijk de trailer van The Christmas Chronicles 2 hieronder

Wij kunnen ons het ook goed voorstellen als je nog helemaal niet toe bent aan kerstfilms! Speciaal voor jou hebben wij dan hier een lijst met alle nieuwe netflix films en series voor de maand september. Er valt gelukkig genoeg te kijken ;).