News

Dit is alles wat je wil weten over ‘Don’t Worry Darling’ met Harry Styles

Hottie Harry Styles was al eerder te zien in de film Dunkrik, waar wij erg blij mee waren. Hij heeft het er niet bij laten zitten en zal in de film psychologie thriller ‘Don’t Worry, Darling’ gaan spelen. Can’t wait!

Harry Styles krijgt een rol in ‘Don’t Worry, Darling’.

Harry heeft zijn rol te danken aan Shia LaBeouf, die de film onlangs verliet vanwege een verkeerde planning. Oops. We weten nog niet veel over de film, maar wel dat het zich zal afspelen in de woestijn van Californië in de jaren 50. Ook zullen er meerdere bekende gezichten te zien zijn als cast van de film, zoals Dakota Johnson en Chris Pine. Harry zal in de film de echtgenoot spelen die van zijn vrouw houdt, maar een geheim met zich meedraagt. Dit maakt ons nieuwsgierig… In de film wordt een huisvrouw gevolgd die een bijzondere ontdekking doet over haar ‘perfecte leven’. In spanning worden we wel gehouden, want veel meer weten we nog niet. Een succes beloofd het worden. Natuurlijk vooral omdat Harry erin speelt 😉 

Release-datum ‘Don’t Worry, Darling’ met Harry Styles

De opnames zullen in de herfst beginnen als alles volgens planning verloopt. Het is nog niet duidelijk wanneer de film in de bioscoop zal gaan draaien. Mocht je niet kunnen wachten om een movie te bingen, klik hier dan voor een Netflix filmtip.

Kijk hier een beyond the trailer filmpje. Hier krijg je meer informatie over onder andere de acteurs.

Watch on YouTube

Bron: cosmogirl | Beeld: GettyImages

Must reads 👀