News

Yes! De opnames van de Gossip Girl-reboot zijn van start gegaan

Dit is waar we al die tijd op hebben gewacht! Acht jaar geleden eindigde onze favoriete serie Gossip Girl, waarin we het rumoerige leven zagen van de Upper East Side-tieners. Lucky for us komt de serie met een reboot. En de opnames zijn inmiddels van start gegaan. Wij kunnen niet wachten!

Gossip Girl keert terug met een reboot

In de reboot zal de focus gelegd worden op de tieners van nu, waarin de aanwezigheid van social media een grote rol zal spelen. Ook zal er te zien zijn wat zich er in de tussenliggende acht jaar afspeelde in New York. De serie zou eigenlijk komend najaar al op HBO Max verschijnen, maar door corona zijn de opnames een tijdje stilgezet. Gelukkig zijn de opnames nu dan ein-de-lijk van start gegaan.

Komt de originele cast terug in de Gossip Girl reboot?

Helaas is niet duidelijk of onze favoriete spelers een coming back zullen maken. Leighton Meester (Blair Waldorf) heeft eerder al laten weten dat zij een vervolg niet zag zitten. Penn Badgley (Dan Humphrey) liet weten dat hij terugkomen in de serie niet uitsluit, maar dat er geen grote kans bestaat dat hij terugkomt. Sad!

Gossip Girl reboot
De maker van de serie, Joshua Safran, liet in een interview met Entertainment Tonight weten dat hij wel hoopt dat de rest van de originele cast terugkeert. ‘We zouden het geweldig vinden als iedereen terug zou komen, als ze dat willen. Die wereld bestaat nog steeds. De karakters in de nieuwe serie praten over Serena, Blair, Chuck, Dan.’ Ook laat hij weten dat de reboot anders zal zijn dan de eerste reeks van de show. Er zullen meer gekleurde castleden te zien zijn, meer queer content en hij laat weten dat de show een grote twist bevat. Spannend! Wil je weten wie de stem wordt in de reboot van Gossip Girl? Klik dan hier.

Er zijn nog meer redenen om uit te kijken naar de reboot. Eric Daman, de originele kostuum designer die alle typische looks bedacht, keert terug! Zal de haarband van Blair weer terugkeren? Hij vertelt in een interview met Teen Vogue dat hij thrilled is om een deel uit te mogen maken van de nieuwe Gossip Girl generatie. De afleveringen zullen naar verwachting begin volgend jaar al te zien zijn. Wij zijn heel benieuwd! 

Wil je ondertussen een soort gelijke serie kijken, klik dan hier.

Bron: vogue.nl, rtlboulevard.nl, nu.nl elle.com. | Beeld: GettyImages