News

Yes! Er komen nog twee (!) delen van de film After

De tienerversie van Fifty Shades Of Grey deel een werd super goed ontvangen door het publiek. Daarom gaat de cast door met het maken van niet een, maar vier films! Vanaf 8 oktober kunnen wij deel twee van After in de bioscoop bekijken, terwijl hij in het buitenland al volop draait. Grr. Dat is natuurlijk al fantastisch nieuws, maar er is net bekend dat er ook een deel drie en vier in de productie zijn.

OMG! After deel 3 én 4 zijn in productie

Dit super goede nieuws betekent dat After We Fell én After Ever Happy in the making zijn. De twee super knappe hoofdrolspelers Hero Fiennes-Tiffin en Josephine Langford zullen weer op het witte doek schitteren. Ze spelen Hardin en Tessa.

After

Ben je even vergeten wat er in After deel een gebeurde? No worries, wij blikken terug op deel een. Hierin zagen we Tessa haar eerste semester op de Universiteit beginnen. Tessa is een lief, leergierig meisje vol ambitie. Thuis heeft ze een keurig vriendje waarmee ze vastbesloten is om verder te gaan. Dan ontmoet ze Hardin. Hij heeft wild haar, tattoages, piercings en een plat Brits accent. Precies het tegenovergestelde van haar vriend. Hij heeft een vervelend karakter, is erg bot en brutaal. Normaal gesproken zou Tessa zo’n type jongen niet leuk vinden, maar zodra ze alleen zijn leert Tessa hem beter kennen. Hardin probeert haar weg te duwen, hij beweert niet goed voor haar te zijn. Tessa is er steeds meer van overtuigd dat ze wel samen moeten zijn. Houdt deze liefde stand?

In deel twee is de stomende liefde tussen Hardin en Tessa nog niet helemaal over. De relatie zit wel in een dieptepunt. In deel twee zal nog meer drama, passie en ruzie te zien zijn als in deel een. Komen Hardin en Tessa er samen uit of kiezen ze toch voor een ander? Ook Dylan Sprouse en Candice King (Caroline uit The Vampire Diaries) hebben een rol in de film! Genoeg redenen om vanaf 8 oktober naar de bioscoop te gaan!

Watch on YouTube

Bron: Netlix, cosmogirl.nl | Beeld: Netflix

Must reads 👀