News

Temptation-Tim heeft (weer) een nieuwe vriendin en zó ziet ze eruit

Temptation-Tim, wie kent hem niet? Tim Wauters deed een aantal seizoenen geleden samen met zijn lief Deborah Leemans mee aan het tv-programma Temptation Island. Zonder succes, want Tim werd terwijl hij op het eiland zat verliefd op verleidster Cherish. Zonder succes. Inmiddels een aantal jaren, en relaties, later lijkt Tim samen te zijn met zijn ‘one and only’.

De oud-deelnemer van Temptation Island heeft inmiddels al heel wat relaties gehad. Helaas voor hem pakten deze relaties niet zo goed uit, en werden er veel harten gebroken. Gelukkig voor Tim is er nu een nieuwe vrouw in zijn leven, namelijk: Sofie Govaert. Op zijn Facebookpagina plaatst hij heel wat verliefde kiekjes samen met Sofie. 

Temptation-Tim heeft een nieuwe vriendin

Op de foto’s zien de twee er hartstikke gelukkig uit samen. Hopelijk blijft dit zo, en wordt deze relatie een groot succes. Wij wensen het kersverse stel in ieder geval alle geluk toe. Maar deelnemen aan een nieuw seizoen van Temptation Island? Dat idee kunnen ze misschien maar beter laten schieten ;-).

Beeld: Instagram @timtation_2018 | Bron: lovereality