Lifestyle

Aha! Hier is het extra vetergaatje in je schoen dus voor bedoeld

vetergaatje-schoen

Bijna iedereen heeft wel aantal verschillende sneakers in de kast liggen. Ze zijn namelijk ideaal om te combineren met verschillende outfits, en ook nog eens heerlijk om op te lopen. De kans is dan ook groot dat jij je tijdens het strikken van je veter al eens hebt afgevraagd waar dat extra vetergaatje in je schoen nou eigenlijk voor is. Want, wat moet je er eigenlijk mee? Nou, dat zullen wij je uitleggen!

Extra vetergaatje schoen

Heb jij weleens last gehad van blaren of pijnlijke tenen? Dat kan komen doordat je dat ene – voor jou misschien onnodige – vetergat niet hebt gebruikt. Als je je veters op een bepaalde manier strikt, en daarbij dus het extra vetergaatje bovenaan je schoen gebruikt, zit je namelijk een stuk strakker in je schoen. Hierdoor heeft je voet meer steun en kan ‘ie moeilijker verschuiven in de schoen. Het gevolg? Minder kwaaltjes! Had je dit al die tijd maar geweten, hè? ;-).

Lees ook:
Dr. Martens inlopen? Zo voorkom je die bloedblaren en helse pijn

In de onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe je je veters eigenlijk écht (dus ook met behulp van dat extra vetergaatje) hoort te strikken. En nu nooit meer verkeerd doen, hè! 😉

Watch on YouTube