News

Zo zit het tussen Joey van de Bachelorette en Temptation Island’s Daniëlle

Tijdens de opnames van De Bachelorette werd al gauw duidelijk dat Joey de man voor Gaby was. De breuk van Joey en Gaby zagen mensen wel aankomen. De reden ervan werd in reünie en op YouTube flink besproken. Joey zou namelijk gepraat hebben met andere meiden. En één daarvan is de verleidster Daniëlle van Temptation Island. Lees snel verder, want wij vertellen jou meer. 

Joey ondanks laatste roos toch geen relatie met Bachelorette-Gaby

Na de opnames werd al snel duidelijk dat de relatie er tussen Gaby en Joey niet in zat. De reden daarvan? Volgens Gaby was ze op bezoek bij Joey en zat hij alleen maar op zijn telefoon. Hij praatte met meerdere andere meiden. Joey zou Gaby verteld hebben dat hij met een goede vriendin was gaan skeeleren en met Daniëlle van Temptaton Island had gesproken. Daarna werd dit onderwerp ook besproken op andere YouTube-kanalen, waar ze allebei individueel op bezoek waren. Gaby was op bezoek bij ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels. Gaby zei daar dat ze de vriendinnen van Joey niet heel knap vond. “Er zaten ook echt vrouwen bij, ik zou er niet trots op zijn.” 

Kaj Gorgels Gaby Blaaser podcast Effe Relativeren

Joey van De Bachelorette toch alleen vrienden met Temptation Island’s Daniëlle

En laat één van de vrouwen nou Temptation Island’s Daniëlle zijn. Joey zelf was bij Kiki Düren op bezoek. Waar hij in de podcast toch aangaf alleen met vrouwelijke vriendinnen gepraat te hebben en dat Gaby het op dat moment goedkeurde. Eén van zijn vriendinnen was dus Daniëlle, die ook even samen was met Love Island-ster Daniël. Maar ook zij zegt dat Joey de waarheid spreekt. Daniëlle laat namelijk aan RTL Boulevard weten dat er alleen vriendschappelijk contact is geweest tussen hen. “Verder helemaal niks.” Over Gaby’s uitspraken bij Effe Relativeren zegt Daniëlle: “Gaby heeft inderdaad ook haar mening gegeven over mij in een podcast. Dat boeit mij verder vrij weinig en ze mag over mij denken wat ze wil.”

Bachelorette-Jordy is ook klaar met Gaby. Hij plaatst deze foto op Instagram. 

View post on Instagram
 

Beeld: RTL

Must reads 👀