News

Verkoeling nodig? Bij HEMA koop je nu tompouce ijskoffie (én nog twee nieuwe smaken)

Met dit warme weer kunnen we absoluut iets verkoelends gebruiken. Zoals een ijskoffie, bijvoorbeeld. Er is geen beter moment om van een lekkere ijskoffie te genieten, dan tijdens deze snitheke week. De normale ijskoffie kennen we wel, maar HEMA heeft 3 nieuwe smaken ijskoffie geïntroduceerd. Wat dacht je van tompouce ijskoffie?

Tompouce ijskoffie van HEMA

Als HEMA ergens bekend om is, dan zijn het wel de lekkere tompoucen. En de rookworst, niet te vergeten. Maar goed, dit nieuwtje heeft alles temaken met de eerstgenoemde lekkernij. HEMA verkoopt nu namelijk tompouce ijskoffie. Tompouce én ijskoffie: the best of both worlds. De ijskoffie is voorzien van ijskoffie – duh -, een zoete tompouce donut, een toef slagroom en spekjes. En laten we de discodip niet vergeten. Niet bepaald gezond, maar wel héél erg lekker.

Ijskoffie aardbei of ijskoffie stroopwafel van HEMA

Voor diegenen die niet zo warm worden van de nieuwe tompouce ijskoffie smaak, zijn er nog twee andere opties. Misschien is de nieuwe ijskoffie aardbei of de ijskoffie stroomwafel dan een goed alternatief. Je kunt natuurlijk altijd nog voor de ‘normale’ ijskoffie gaan, maar eerlijk is eerlijk: deze nieuwe smaken moet je toch geproefd hebben?

Gek op ijskoffie? In dit artikel delen wij de 5 lekkerste recepten!

Bron, beeld: HEMA Culemborg