News

Bachelorette-Jordy is klaar met Gaby en plaatst daarom déze foto op Instagram

Wie de afgelopen tijd het tv-programma The Bachelorette heeft gevolgd, zal ongetwijfeld hebben gemerkt dat niet iedereen even blij is met de keuzes van Gaby. Ook na de reünie-aflevering krijgt Gaby veel kritiek van onder andere deelnemers Niek en Joey. Voor Jordy leek het allemaal beter te gaan, maar ook hij laat nu merken dat hij klaar is met ‘the bachelorette’ aka Gaby.

Bachelorette-Jordy is klaar met Gaby Blaaser

In het tv-programma was te zien dat Gaby ervoor koos om Niek en Joey mee te nemen naar de finale, waardoor Jordy afviel. Een onbegrijpelijke keuze, vonden veel fans van het programma. Ook Gaby leek achteraf spijt te hebben van haar keuze. In de podcast ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels, vertelt ze tegen Kaj dat ze die 24 uur beter had kunnen gebruiken om met Jordy op date te gaan, en het een en ander uit te praten.

Tijdens de reünie-aflevering spraken Gaby en Jordy af om nog een keer af te spreken. Helaas is daar niks van gekomen. Al snel werd namelijk duidelijk dat Gaby op date was geweest met iemand anders, namelijk: Bas Schothorst (auto-coureur). Jordy is niet zo blij met dit nieuws, en laat dit onder andere merken met de onderstaande Instagrampost. 

Bachelorette-Jordy op Instagram

Onderaan de foto’s plaatst hij de tekst: ‘Stay true to yourself, de mazzel’. Op het eerste gezicht lijkt hij gewoon een foto van zichzelf te plaatsen, maar wanneer je naar rechts swiped zie je een foto van Gaby tijdens haar date met Bas. Zijn volgers kunnen de post wel waarderen, en plaatsen dan ook behoorlijk wat reacties.

jordy bachelorette

jordy bachelorette

Bron: instagram | Beeld: instagram, RTL